„Fejezzük be a választók sértegetését!” — Jakab Péter nagyon kiakadt Márki-Zay szövegén

Besokallt a Jobbik elnöke.

Beszámoltunk róla, hogy a Karácsony Gergely visszalépését bejelentő pénteki sajtótájékoztatón felszólalt Márki-Zay Péter is, aki egészen elborult dobrevezésbe kezdett.

Márki-Zay legalább hússzor ejtette ki a száján Dobrev Klára nevét, a legképtelenebb rágalmakat szórva a minden kutatás szerint legnépszerűbb jelölt fejére.

A jobboldali jelölt szerint a baloldali Dobrev “lottóötös” lenne Orbánnak, Orbán hatalomban maradását szolgálja, ezért szerinte a fiataloknak “meg kell győzniük a DK-s nagymamájukat”, hogy ne Dobrevre, hanem őrá szavazzanak.

Egyebek mellett erre reagált a Facebookon Jakab Péter, a Jobbik elnöke, akinek posztját változtatás nélkül idézzük:

Aki engem ismer, az tudja, hogy az Orbán-rendszerrel szemben elmegyek a falig, ha kell, azon túl is.

👉 A választók azt mondták, elég, ha az első fordulóig megyek. Tudomásul vettem.

👉 Három továbbjutó jelölt közül most egy úgy döntött, nem akar elmenni a falig, beáll más mögé. Ezt is tudomásul veszem.

👉 Elfogadom, ha valaki menet közben elfárad. Annak meg kifejezetten örülök, hogy a választókat nem fárasztjuk tovább a „visszalépek, nem lépek” komédiával.

Most már foglalkozzunk az országgal, és vigyázzunk az összefogásra, vigyázzunk a választókra.

Mindezt nem szolgálja, ha az egyik miniszterelnök-jelölt a másik szavazóit azzal vádolja, hogy valójában ők Orbán szavazói.

Fejezzük be a választók sértegetését, hisz nem megosztani kell őket, hanem egyesíteni.

Ami pedig Márki-Zay azon vádját illeti, hogy a jobbikosok nem segítik a kampányt, két dolgot ajánlok miniszterelnök-jelölt úr figyelmébe: a Jobbik nem csak az első, de a második forduló sikeres megrendezését is erőn felül segíti mind aktivistákkal, mind pénzzel.

👉 Nélkülem van második forduló, de a Jobbik nélkül nem lenne. Szóval kicsit több tiszteletet kérek a jobbikosoknak, mert nélkülünk nem csak második forduló, de kormányváltás sincs. Köszönöm!


.

Valódi Hírek