Dobrev Klára: Az tudja legyőzni Orbánt, aki a legkeményebben dolgozik érte

Csattanós válasz a fotelből okoskodóknak.

Csütörtök délután Fekete-Győr András bejelentette, hogy az előválasztás második fordulójában a Momentum Márki-Zay Pétert támogatja.

Márki-Zay ugyanezen a sajtótájékoztatón azt mondta: “Dobrev Klára a legkevésbé esélyes kihívója Orbán Viktornak” — ez kivétel nélkül minden közvélemény-kutatással szembemegy.

Valójában minden kutatás szerint Dobrev a legnépszerűbb jelölt az ellenzéki szavazók körében, különbség csak Karácsony és Márki-Zay második és harmadik helyezése között van.

Dobrev Klára Facebook-oldalán írt arról, hogy valójában ki az, aki le tudja győzni Orbán Viktort:

„Az tudja legyőzni Orbán Viktort, aki a legkeményebben dolgozik érte.

És én a kemény munkában hiszek.

Ezért járom megállás nélkül az országot. És ezért megyek most vissza hozzátok a megoldásokkal. Mert nem taktikázással, hanem az emberekkel kell foglalkozni.

Hiszen a politika rólatok szól.

Ugyanakkor meggyőződésem, hogy 2022-ben nem lesz elég győzni, kormányozni is tudni kell. A győzelem kormányváltás, a kormányzás rendszerváltás lesz.

Le kell bontanunk a kétharmados törvényeket, el kell számoltatnunk a fideszes bűnözőket és be kell bizonyítanunk, hogy lehet ezt az országot határozottsággal, szívvel és szakértelemmel kormányozni. Ez most a történelmi küldetésünk.

És én készen állok erre a feladatra.

Kérlek, szavazzatok rám október 10. és 16. közt az ellenzéki előválasztás második fordulójában!”

Valódi Hírek