„Sz*r kiállítás, ami full veszteséges lett”: Pumped Gabo teljesen kiakadt Semjén halottállat-nézegető showja miatt

Ez is egy vélemény.

Az Instagram-oldalán fakadt ki Pumbed Gabo, azaz Szabó Gábor a vadászati világkiállítás miatt. A botrányairól elhíresült testépítő influenszer szerint jobb lenne inkább simogatni és babusgatni az állatokat ahelyett, hogy levadásznánk őket.

Kovács Zoltán, a rendezvényért felelős kormánybiztos valószínűleg ettől otthon sír már a sarokban.

Pumbed Gabo írását változatás nélkül közöljük:

„A héten volt a Vadászati kiállítás ahol halott, kitömött állatokat lehetett nézegetni, 😔 úgy, hogy közben rengeteg állatfaj a kihalás küszöbén.

Értem én hogy a vadászat kultúrája, történelme stb de az mikor volt már teso, több száz éve és az előtt! Engedjük el! 🤷🏽‍♂️ Mi inkább elmentünk

állatokat etetni, simogatni, és hülye hangon beszéltünk hozzájuk, ez jó volt!

Vissza a kiállításra: 70 milliárdba került!! 70 milliárdból milyen Budapest parádét lehetne csinálni??? 🤪😍 Egy heteset nagy fellépőkkel. Arra el is menne mindenki, nem úgy mint erre a sz*r kiállításra,

ami full veszteséges lett.”

Pumbed Gabót néhány éve az egyik népszerű hazai fesztiválon videózták le tánca miatt. Akkor a fél internet megosztotta a felvételeket. A fiatal férfi azóta több realityműsorban is szerepelt már. Gyakran szólal meg közéleti témában. Mostanában pedig a környezetvédelem követeként is emlegetik.

Valódi Hírek