Nagy Feró szapulta kicsit a melegeket, aztán elárulta, miért dörgölőzik Orbánhoz

Alkalmazkodni kell a rendszerhez.

Felmondta a kötelező kormánypropagandát Nagy Feró Veiszer Alinda műsorában, amit jelképes összegért >>ITT<< lehet megnézni.

A friss Kossuth-díjas Nagy a pályájáról, a Beatricéről, meghatározó kulturális élményeiről és erdélyi gyökereiről is beszélt, de nem maradtak ki a kényesebb kérdések sem azzal kapcsolatban, hogy az utóbbi időben nyíltan kiáll az Orbán-rezsim mellett.

A menekültekkel kapcsolatban elmondta: ő nem azt akarja, hogy ezek az emberek ne legyenek, hanem hogy

„ne nálunk legyenek”,

hozzátéve, nem akar mecsetet a falujában.

Szó esett a melegekről és a melegellenes törvényről is. Az LMBTQ-közösség problémája szerinte elenyésző probléma.

„És ha ő nem megy ki az utcára, és nem követeli, hogy tessék engem becsülni, de mire? Azért, mert transzvesztita vagy? Ne hülyéskedjünk már! Most fiú vagy lány?”

— fogalmazott, majd elmondta, hogy ő nem ítélkezik, de ezek az emberek nem tudják, fiúk-e vagy lányok. Ezután előadott egy zavaros gondolatmenetet arról, hogy nem szeretné, ha ezek az emberek bemennének az óvodákba, és az ő unokáját elbizonytalanítanák abban, hogy ő kislány. A kérdésre, hogy történt-e ilyesmi, azt felelte: nem, de

„egyfolytában nyomulnak”.

Az interjúban az alábbi kijelentéseket teszi még:

— A melegek ellen irányuló erőszakot ugyan elítéli, de azt maguk a maguk a melegek provokálják ki;

— Nincs a melegekkel baj, csak ne az utcán csinálják;

— Ő senkinek nem akarja megmondani, hogy hogyan éljen, de ne provokálják őt a transzvesztiták (sic!), mert van egy határ, amit közmegegyezésnek hívunk.

— A mostani rendszer túl liberális szerinte, az ellehetetlenített művészeknek pedig üzeni, hogy tudni kell alkalmazkodni a realitásokhoz.

A Telex részletesebb összefoglalóját az interjúról >>ITT<< tudd elolvasni.

 

Valódi Hírek