Lefotózták Orbán Ráhelt és Tiborcz Istvánt a spanyolországi Marbellán

A tengerparton ebédeltek.

A spanyolországi Marbellán, a Puente Romano strand egyik éttermében fotózta le a 444.hu olvasója Orbán Ráhelt és férjét, Tiborcz Istvánt, illetve családjukat, amint épp a tengerparton ebéldeltek.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lánya és veje, valamint három gyerekük, Alíz, Adél és Bertalan a spanyolországi Marbellába költözött. Sajtóinformációk szerint legidősebb lányukat már egy helyi, méregdrága iskolába is beiratták, Orbán Ráhel pedig a tengerparti várost adta meg lakóhelyeként a LinkedInen.

Tiborcz István nemrég a Portfoliónak beszélt arról, hogy vannak külföldi terveik, cégének, BDPST Group-nak ugyanis többek között már Spanyolországban is vannak érdekeltségei.

A vállalat a nyár folyamán egy közleményt is kiadott, amelyben arról írtak, hogy a BDPST egy szállodát vásárolhat fel Los Alcazares településen, jelezték viszont, hogy további vásárlások is tervben vannak Spanyolországban.

Marbelláról egyébként egy magas rangú nyomozó azt mondta a Guardiannek, hogy a spanyol üdülőhelyen a világ minden fontos szervezete képviselteti magát, hiszen a globalizált korban ők is tárgyalásokra kényszerülnek.

A brit lap arról is írt, hogy az ide érkező bűnözői körök sokszor ingatlanvásárlással próbálják elfedni vagyonukat.

(444.hu nyomán)

Valódi Hírek