Tóth Gabi lett a Novák Katalin-féle konzervatív, családközpontú oldal reklámarca

Legjobb választás.

Két napja jelent meg egy újabb bejegyzés a család.hu nevű oldalon Tóth Gabi tollából. Legutóbb ugyanezen a felületen kérte ki magának, hogy ne bántsák, amiért keresztény. Az énekesnő most egy a gyermeknevelésben felmerülő problámáról írt.

Kiderült: Hannaróza nevű gyermekét bölcsődébe küldi. Erről, mint ahogy azt írja, ő maga döntött, természetesen férje, Krausz Gábor ebben egyetértett vele.

„Az eddigi burok, amiben óvni, védeni tudtam, megszűnik, és a lányom számára kitágul a világ” – fogalmazott Tóth, hozzátéve, hogy olyan gondolatok is cikásznak a fejében, vajon fogják-e szeretni a lányát.

Az énekesnő azt azért leszögezte, hogy eléggé tapogat a sötétben a téma kapcsán, és nagy benne a bizonytalanság.

„Igyekszem tisztán látni, objektív maradni magammal, és nem elfogultnak lenni a lányommal,

de őszintén nem tudom, hogy mikor teszek jót”

– írta.

Egyébként a dolog pikantériáját mindenképp az adja, hogy a család.hu egy a kormány által működtett propagandaoldal.

Az ötlet Novák Katalin családügyi minisztertől jött, még 2016 környékén. Cél, minden több platformot hirdetni a kormány családpolitikáját. A weboldal fejlécében hatalmas logóval jelzik, hogy uniós támogatásokból működtetik.

képernyőkép: csalad.hu

A család.hu impresszumából kiderül, hogy az oldal vezetőszerkesztője Galgóczy Éva. További munkatársak még: Dékány-Szondi Réka, Jaksa Petra, Ivanova Daniela, Szabó Péter, Szűcs Anikó. A vizuális tartalmakért Förster Tamás, Visnyovszky János, Jónás Csongor felelnek.

A propagandaoldalon a hírek mellett egyre több ismert emberről lehet olvasni. Interjúk, riportok jelennek meg róluk, hogy elmeséljék, jó családban élni. Legutóbb Kiss Gergely vizílabdázó mutatta meg családját.

Valódi Hírek