Kínos pofonba futott bele a Fidelitas, Vágó István szembesítette őket a kellemetlen tényekkel

Ciki.

Mint arról mi is beszámoltunk, a Fidelitas még júniusban a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben számolt be arról, hogy lekaszálták az általuk “magasra nőtt gaz-erdőnek” nevezett zöldterületet egy meg nem nevezett helyszínen.

Az eseményt vélhetően az váltotta ki, hogy Orosz Anna, Budapest XI. kerületének alpolgármestere még májusban bejelentette, hogy Újbudán úgynevezett “méhlegelőt” hoznak létre a Bocskai úton.

Vágó István már akkor is felhívta a figyelmet arra, hogy a méhlegelő egyáltalán nem egyedülálló dolog Budapesten, mi több, a fideszes vezetésű Hegyvidéken már évek óta létezik, most azonban arról írt Facebook-oldalán, hogy a Hegyvidéken még

közbeszerzési pályázatot is kiírtak

méhlegelők fenntartására:

„Fidelitas-aktivisták figyelmébe!

A fideszes vezetésű XII. kerületi önkormányzat közbeszerzési pályázatot írt ki — egyebek között méhlegelők fenntartására…

Méhlegelők!!! Még mit nem???

Hát nem volt elég meggyőző a helyiek számára a fidelitasosok által elkezdett, majd az egész kormánymédia által sulykolt hadjárat a budapesti méhlegelők ellen?

Például: „Karácsonyék teljesítmény helyett mindig új fogalmakat tudnak alkotni, a rovarhotel után itt a méhlegelő!” – röhögnek a ProstiSrácok.

Vagy tekintsük ezt a Hegyvidék lázadásának a központi direktívák ellen?”

Valódi Hírek