Megszólalt Zalatnay Sarolta: „Szép is lenne, ha 10 milliót érne az aláírásom”

Felcsattant az énekesnő.

Becsapott a fideszes szél a hazai énekesfrontra. Mint írtuk, Zalatnay Sarolta aláírta a Fidesz Gyurcsány-ellenes petícióját.

Közben kiderült az is, hogy még júniusban 10 millió forint miniszteri támogatást kapott Kásler Miklóstól a Nemzeti Kulturális Alap emberi erőforrások minisztere számára fenntartott keretből.

Mindez annak ellenére történt, hogy korábban arról beszélt, nem szereti a politikát. Zalatnay azonban továbbra is azt hangoztatja, nem politizál.

„Mindig is hirdettem, hogy nem foglalkozom politikával. Ebben az esetben sem álltam politikai akció mögé, a tetszésemet és a nemtetszésemet fejeztem ki. Itt most az utóbbit, mert

elegem van a gyűlölködésből.

A véleményemet továbbra is elmondom, akinek ez nem tetszik, az mehet isten hírével. Szerencsére sokkal több a szeretet, mint a negatívum az irányomba a rajongóim részéről”

– nyilatkozta a Blikknek.

A tízmilliós támogatásról is szót ejtett. Mint mondta, elszomorítja, hogy egyesek erre a hírre reagáltak:

„Nem kaptam semmiféle előnyt azért, mert aláírtam a petíciót. Szép is lenne, ha 10 milliót érne az aláírásom! A pénzt nem a zsebembe adják, a turné minden egyes elemével el kell számolni”.

Kiderült az is, hogy Zalatnay életmű koncertkörújának helyszíne Tárnok lesz. Ami azt illeti, az énekesnő az utóbbi időben nehéz anyagi körülményekre panaszkodott.

Valódi Hírek