Orbán kampányüzemmódba kapcsolt: Kiderült, miről beszélt az esztergomi Fidesz-ülésen

Úgy tudja, ez már az utolsó óra, és a helyzet veszélyes.

„A Gyurcsány-korszak akar visszatérni, és akinek kétsége van, az nézzen rá a fővárosra: Karácsony a kirakatban, Gyurcsány emberei a kasszában”

– erről beszélt Orbán Viktor a Fidesz–KDNP évadnyitó frakcióülésén, amelyet idén Esztergomban tartottak meg.

A kormányközeli Magyar Nemzet beszámolója szerint a miniszterelnök „kampányüzemmódba kapcsolt”, és a kihelyezett frakcióülésen iránymutatást adott a képviselőknek a következő időszakra.

A lap szerint Orbán arra kérte az embereket:

ne hagyják magukat megtéveszteni.

Szerinte ugyanis egyértelmű, ki a baloldal vezére, minden más, amit látunk, csak cirkusz.

„Ne felejtsétek el – hangsúlyozta a miniszterelnök –, ők vettek el egyhavi fizetést és egyhavi nyugdíjat, ők emelték duplájára, sőt háromszorosára a rezsit, megszüntették az otthonteremtési támogatásokat, eltörölték a családi adókedvezményt, felemelték az adókat

– mondta Orbán, aki a „brüsszeli csatákra” is felkészítette képviselőit.

Elmondta, amit Brüsszel tényleg komolyan gondol és erőltet a bevándorlásról és az LMBTQ-propagandáról, az a „fásult Nyugat-Európában” már a mindennapok valósága, de innen, Közép-Európából nézve az emberek számára egyszerre groteszk, félelmetes és visszatetsző.

„Az utolsó órában vagyunk, és a helyzet veszélyes,

veszélyes a gyerekeinkre és az unokáinkra, veszélyes a jövőnkre. Most van az utolsó pillanat, amikor ezt a csapdát még elkerülhetjük, amikor megvédhetjük gyermekeinket

– idézi Orbánt a kormányközeli lap.

A miniszterelnök mindenkitől azt kérte, legyenek őszinték és egyenesek a magyar emberekkel, mondják el nekik, hogy

ez a rengeteg támadás Magyarország ellen azért van, mert a bevándorlás után Magyarország nemet mert mondani az LMBTQ-propagandára is.

A járványhelyzettel kapcsolatban Orbán arról beszélt, hogy „az oltás működik, Magyarország működik”, amit szerinte az is bizonyít, hogy Európában Magyarországon tették először lehetővé a harmadik oltást, és ez a leghatékonyabb fegyver a vírus ellen.

„Van elegendő oltóanyag, bárkit be tudnak oltani két héten belül. Aki pedig nem oltatja be magát, vállalja a kockázatot is, hiszen a vírus százszor nagyobb eséllyel támadja meg az oltatlanokat, mint a beoltottakat” – közölte Orbán Viktor a frakciótársaival.

(Magyar Nemzet nyomán)

Valódi Hírek