Fotóval: Kovács Kati is aláírta a Stop Gyurcsány!-petíciót Budakeszin

Egy évtizeddel ezelőtt még más szelek fújtak. Vadai közben üzent a STOP-osoknak: ha legközelebb látlak, már nem figyelek rád.

Kovács Kati még szeptember 10-én fotózkodott a külügyminisztérium államtitkárával, Menczer Tamással a fideszes standnál Budakeszin, ahol az énekesnő aláírta a Stop Gyurcsány!-petíciót.

A fotót a Budakeszi Fidesz Facebookján osztották meg.

Érdekes, hogy tíz évvel ezelőtt Kovács Kati még nem foglalkozott a politikával. Az MSZP nőtagozata által alapított közéleti díjat sem vette át, akkor azt hangoztatta, hogy

szeretne énekes maradni, aki a zene pártján áll.

Kedden írtuk, hogy Zalatnay Sarolta is aláírta a fideszes Gyurcsány-ellenes petíciót. És mint kiderült, júniusban Kásler Miklóstól 10 millió forint miniszteri támogatást kapott az énekesnő.

Ahogy Kovács Kati, úgy Zalatnay is irtózott a politikától. Néhány éve még arról beszélt, hogy mennyire gyűlöli azt.

Az ügyet nem hagy szó nélkül a DK-s Vadai Ágnes. Még kedden kitette a Facebookra Kovács Kati egyik legismertebb, a Ha legközelebb látlak című slágerét, és azt írta: „Szeretettel küldöm minden STOP-osnak! 😊”

Úgy tűnik, a hazai énekes vonalon becsapott a fideszes szél. Az utóbbi hetekben pedig a rockerből hirtelen keresztény konzervatívvá avanzsálódott Tóth Gabitól hangos a sajtó, aki

Varga Judittal ölelkezve várta, hogy felléphessen Ferenc pápa előtt.

Szikora Róbert pedig arról a szakrális élményről beszélt, hogy Szűz Mária segített neki, hogy a Szentatya előtt énekelhessen az Eucharisztikus Kongresszuson.

Valódi Hírek