Szombaton indul a kötcsei Orbán-simogató: Megvan, miről fog beszélni a miniszterelnök a pikniken

Készül a grandiózus beszéd.

Orbán Balázs államtitkár a miniszterelnökkel közös képet posztolt Facebook-oldalára pénteken, amelyen a két politikus közösen készül a szombati kötcsei találkozóra.

A Népszava már júliusban arról írt, hogy javában szervezik a kötcsei találkozót — akkor felröppent az a hír is, hogy egyes prominens fideszesek nem kaptak meghívót a szokásos évenkénti Orbán Viktor-simogatóra.

Pénteken a lap azt írta:

„Mivel a hétvégi kötcsei találkozó lesz az utolsó „piknik” a választások előtt, a korábbiakhoz képest kevésbé elméleti jellegű lesz Orbán Viktor előadása, a miniszterelnök inkább a jól bejáratott szólamokat igyekszik egységes keretbe foglalni”.

Forrásaik szerint a miniszterelnök az afganisztáni helyzetet is fogja elemezni, illetve lesz szó a beszédben másik kedves témájáról is, hogy tudniillik a Nyugat hibázik, amikor saját értékrendjét más népekre erőlteti.

Az előválasztás és a 2022-es választások közeledte miatt a lap szerint beszélni fog az ellenzéki összefogásról is: igyekszik majd az ellenzéki pártokat a nyugati hatalmak kiszolgálóinak beállítani.

Valódi Hírek