Gőzerővel szervezik a kötcsei Orbán-simogatót — Meglepő részletek is kiderültek

Lesz minden, mi szem-szájnak ingere.

Már most elkezdte szervezni a szeptember elejére tervezett kötcsei találkozót a Fidesz pártalapítványa — értesül a Népszava több forrásból is.

A lap szerint már alakul a találkozó programja: a Polgári Magyarországért Alapítvány a meghívottakkal közös bográcsozást tervez, ezután pedig

Orbán Viktor szokásos beszéde következik.

A lap felhívja a figyelmet, hogy bár a találkozó rendszerint zárt körű, Orbán beszéde valamilyen furcsa véletlen folytán valahogy mégis mindig kiszivárog.

Hozzáteszik, hogy információik szerint az a különös helyzet állt elő, hogy

a Fidesz-frakciónak egyelőre nem kapott minden tagja meghívót

a jeles eseményre.

Orbán beszédével kapcsolatban a Népszava forrásai nem számítanak nagy újdonságokra: vélhetően a járvány, a migráció, a családpolitika és a gazdaság újraindítása fogja tematizálni a miniszterelnök körmondatait.

„(…) várhatóan most is arról beszél majd, hogy a COVID-járvány miatt bekövetkezett gazdasági krízis fokozta a migrációs nyomást Európán, ráadásul „Soros György és hozzá köthető álcivil szervezetek” is erősen lobbiznak az Európai Unió vezetőin azért, hogy a kontinensre több bevándorló érkezhessen”

— írják. Szinte biztos, hogy elő fog jönni a legújabb gumicsont, az állítólagos „LMBTQ-propaganda” is, tekintettel arra a nagyon rég látott méretű európai botrányra, amit a Fidesz-KDNP a melegellenes törvény elfogadásával kavart.

A lap azt is pedzegeti, hogy a kötcsei találkozó valódi célja nem is igazán valami hatalmas újdonsággal előállni, sokkal inkább egyfajta Orbán-simogatóként fog működni a piknik, tekintve, hogy a kormányfő kifejezett célja, hogy a kiválasztottak egy kis időt tölthessenek el vele.

(kiemelt kép: mlp.hu)

 

Valódi Hírek