Hihetetlen gesztust tett a koronavírus miatt árván maradt gyerekeknek Varga Judit és férje

Nem gondoltuk volna róluk, hogy ennyire nagylelkűek.

Szombaton, Facebook-oldalán közölte Varga Judit, hogy kőkemény félmillió forinttal támogatták Áderék alapítványát, amelyet a koronavírus miatt árván maradt gyerekek számára hoztak létre.

Igazán szép ez tőle annak fényében, hogy még a balatonhenyei nyaralója is csak CSOK-támogatásból tudott megépülni.

„Családunk nevében szeretettel ajánlunk fel félmillió forintot az Áder János köztársasági elnök úr és felesége, Herczegh Anita által létrehozott, a koronavírus miatt árván vagy félárván maradt gyermekeket támogató Regőczi István Alapítvány javára.

Három gyermek szülei vagyunk, meggyőződésünk, hogy egy ilyen nehéz helyzetben közös társadalmi felelősséget szükséges vállalni.

Az Alapítvány olyan támogatást kíván biztosítani, amely megoldást jelenthet mindaddig, amíg a gyermekek nagykorúak lesznek, vagy befejezik a tanulmányaikat, munkába állnak és képesek saját magukról gondoskodni.

Köszönjük a meghívást az Operaház főigazgatójának, Ókovács Szilveszternek, a mai “Adódjatok Össze!” jótékonysági gálanapra, amelyen a művészekkel, operaházi dolgozókkal közösen szintén a Regőczi Alapítvány támogatására gyűjtöttek.”

Valódi Hírek