Kocsis Máténak arról is a melegellenes törvény jutott eszébe, hogy Fekete-Győr András apa lesz

Gratuláció Fidesz módra.

Beszámoltunk róla, hogy Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje szerdán a Facebook-oldalán jelentette be: hamarosan apa lesz, párjával első gyereküket várják.

Az örömhírre Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is reagált, bejegyzésében azt írta:

„Gratulálok hozzá, a legjobb dolog, ami az életben történhet. Tudom jól, nekünk kettő van: egy fiunk, Kristóf, és egy lányunk, Karolina”.

A fideszes politikus gratulációja azonban hamar átfordult a Fekete-Győrnek címzett kritikába azzal, hogy a bejegyzésben előkerült a gyermekvédelminek nevezett, valójában homofób törvény is. Kocsis ugyanis azzal folytatta:

„Ha majd megszületik a gyermek, és Fekete-Győr András is túl lesz számtalan átvirrasztott éjszakán, ha megtanul a mosógép tetején és a csomagtartóban is pelenkázni, ha majd többször megjárja a gyermekorvosi ügyeletet magas lázzal vagy sérülésekkel, ha lelkesen megválaszolja minden nap azt a körülbelül 200 “miért”-tel kezdődő kérdést, és ha kialakul közte és a gyereke között a világ legtökéletesebb érzelmi kötődése,

akkor bizonyára megérti majd, hogy miért vannak a szülőknek – így neki is – előjogaik a saját gyermekük nevelését illetően.

Vélhetően még később az sem lesz ellenére, hogy az ő tudta és beleegyezése nélkül semmilyen irányú szexuális propagandával ne traktálják a kiskorú gyermekét,

illetve az úgynevezett érzékenyítés címén ne tartson előadást (leginkább semmiről) például egy ötven-hatvan körüli férfi miniszoknyában és tűsarkú cipőben, ahogy az tőlünk nyugatabbra már szokás.

Halkan jegyzem meg, ezekről szól a gyermekvédelmi törvényünk, függetlenül attól, hogy mit hazudik róla a liberális sajtó”

– írta Kocsi Máté, aki bejegyzését azzal zárta, a születendő babának, az édesanyának és az édesapának jó egészséget és boldog családi életet kíván.

Valódi Hírek