Gyanúsan megegyezik a fideszes képviselő frissen átkeresztelt cégének neve a nógrádi gigaberuházáséval

Hogy mik vannak!

Roppant módon emlékeztet a fideszes képviselő cégének neve egy hatalmas új turisztikai fejlesztés nevéhez — hívta fel a figyelmet a HVG.

Becsó Zsolt, a Fidesz Nógrád megyei képviselője még májusban számolt be a parlamentben a Nógrádi Enjoy Parkról.

A projektről korábban a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia részeként készült, a Mátrára vonatkozó tervben is jelent meg néhány részlet, a fejlesztések egyik fontos helyszíne Pásztó lesz.

Becsó a parlamentben májusban úgy nyilatkozott, hogy a part a „jó élet parkja, desztinációja” lesz, de még ennél is korábban, márciusban már utalt a fejlesztésekre a közösségi oldalán.

A HVG vette észre, hogy nem sokkal ennek a márciusi bejegyzésnek a megjelenése előtt nevezték át Becsó cégét Palóc Hotel Kft.-ről Enjoypark Kft.-re. A Palóc Hotel Kft. — ahogy a neve is mutatja — szállodai szolgáltatással foglalkozott.

A HVG megkereste a képviselőt, aki a névegyezésre úgy reagált, hogy az Enjoy egy gyakori márkanév, de az Enjoypark és a Nógrád Enjoy Park az

„két külön történet”,

és azokat nem lehet egy lapon emlegetni.

Az Enjoypark nevű kft-ről Becsó azt mondta, hogy egy hozzá és testvéréhez köthető hollókői vendégház, illetve a pásztói teniszcentrumukhoz tartozó, uniós pénzből épített, és 60 millió forint vissza nem térítendő támogatásból kibővíteni tervezett szálláshely „professzionálisabb működtetésével” foglalkozik majd.

(kiemelt kép: Népszava)

Kapcsolódó cikkünk:

Feljelentették a fideszes Becsó Zsoltot, amiért koronavírusosan vett részt a kétharmados szavazáson

Gyanú

 

Valódi Hírek