Novák Katalin elárulta, a Fox News riportere szerint ördögi erők dolgoznak Orbán eltávolításán

És mindent megtesznek azért, hogy a konzervatív csodát felszámolják.

Facebook-bejegyzést tett közzé Novák Katalin, amelyben a Fox News riportere, Tucker Carlson magyarországi látogatásáról írt. A családügyi miniszter arról számolt be, hogy az amerikai jobboldali-populista csatorna műsorvezetője elámult a magyarországi politikai vívmányokon.

Novák Katalin bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

Tucker Carlson, az egyik legismertebb amerikai TV-s egyéniség. Igaz,

konzervatív, ezért rengeteg támadás éri.

Mivel folyamatosan azt hallotta, hogy a mainstream amerikai média kizárólag negatívan tudósít Magyarországról, úgy döntött, hogy idejön, és megnézi a saját szemével.

Egy hetet töltött nálunk. Azt tapasztalta, hogy

a magyar emberek kedvesek, szabadon élnek, nyugalom, béke és biztonság van nálunk.

Érdekes volt meghallgatni a pozitív benyomásait. Beszélgetésünk során nagyon elismerően szólt a magyar családtámogatásokról is.

Négygyermekes édesapaként alig hitte el, hogy nálunk négy gyermek után az anyák élethosszig személyi jövedelemadó-mentességet kapnak. Tucker Carlson Tonight reményét fejezte ki, hogy a kormány 2022 után is folytathatja a 2010-ben megkezdett építkezést.

Megítélése szerint sok külső erő dolgozik majd azon, hogy ez ne így legyen.

Ha szeretnének látni egy olyan tudósítást, amely egy konzervatív gondolkodó perspektívájából mutatja be Magyarországot, érdemes megnézni a miniszterelnök úrral készített interjút is.”

(Novák Katalin/Facebook)

Valódi Hírek