Durván belerongyolt a szövetséges DK-ba Baja momentumos polgármestere

Ez mire volt jó?

Diadalittasan számol be róla a Fidesz propagandasajtója, hogy Nyirati Klára, Baja DK-s szavazatokkal is megválasztott momentumos polgármestere keményen nekitámadt Gyurcsány Ferencnek, a Momentummal szövetségre lépett DK elnökének.

„Ma ismét találkoztam Bajnai Gordonnal, Magyarország egykori miniszterelnökével , aki 2009-2010-ben , egy év leforgása alatt kivezette az országot a Gyurcsány- kormány által okozott gazdasági válságból.”

írta a momentumos Nyirati Klára, teljesen átvéve a fideszes papagájkommandó hazugságát arról, hogy 2008-as visszaesésnek Gyurcsány Ferenc lett volna az oka, nem pedig az egész világon végigsöprő gazdasági világválság, amelyről Nyirati egy szót sem ejtett a posztjában.

A Nyirati által emlegetett Bajnai Gordon korábban Gyurcsány minisztere volt, majd miniszterelnökként ő vette vissza a 13. havi nyugdíjat, ami után a Fidesz kétharmaddal nyert 2010-ben.

A dokumentált tények közé tartozik az is, hogy Gyurcsány a lemondásakor még egy jóval magasabb támogatottságú MSZP-t hagyott hátra, mint ami Bajnai egy éves kormányzása után lett a pártból.

A fideszes szennymédia így örült neki, hogy a momentumos polgármester nekiesett a szövetségesének:

.

.

Nyirati Klára posztját itt tudod kommentelni:


.

Valódi Hírek