Újabb részletek az évtized esküvőjéről: Kiderült, kik fognak fellépni Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén

Az sem kizárt, hogy kétszer fogják kimondani a boldogító igent.

Miután április közepén hivatalossá vált az addig csak pletykaként terjedő hír, hogy Magyarország leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc összeházasodik a TV2 egykori műsorvezetőjével, Várkonyi Andreával, folyamatosan szivárognak a részletek az évtized esküvőjéről.

Így korábban kiderült, hogy az ifjúpár a Tihanyi-félszigeten, a belső tó melletti domboldalon álló gasztrobár és rendezvényházban, a Mészáros Gasztro Kft. tulajdonában álló Tihanyi Vinariusban tartja majd a lagzit a tervek szerint szeptember második felében.

A Story magazin csütörtök reggeli számában pedig arról ír,

Mészáros és Várkonyi kétszer fogja kimondani a boldogító igent.

A lap értesülései szerint Mészárosék magyaros lagzira készülnek, a korábbi értesülésekkel ellentétben pedig nem Jennifer Lopez lesz a lagzi sztárfellépője, hanem

Gönczi Gábor és együttese, illetve Várkonyi jó barátnőjének a lánya, Radics Gigi szolgáltatja majd a talpalávalót.

A bulvárlap szerint a menyasszony állítólag ragaszkodik ahhoz, hogy a magyar tervező, Merő Péter ruháját viselje, illetve ahhoz is, hogy a ceremónia és a környezet elegánsan visszafogott legyen.

A Story magazin ugyanakkor a napokban azt is kiszúrta, hogy Várkonyi Andrea egy dominikai esküvőszervező céget kezdett követni a közösségi oldalán, így a lap szerint az sem kizárt, hogy

a szerelmespárnak Dominikán is lesz egy romantikus esküvője.

(nlc.hu nyomán)

Valódi Hírek