Nyíltan l€szbikus, és megházasodik az Orbánék homofób kampányát megalapozó nő unokája

Elképesztő fricska.

Bár nem utálja a nyíltan homofób nagymamáját, még bizonytalan a kérdésben, meghívja-e nyíltan homofób nagymamáját l€szbikus unokája, Sarah Greene. A nagyszülő nem más, mint a 70-es években ismert, homosz*xualitás-ellenes kampányokat vezénylő Anita Bryant.

A l€szbikus nő nagymamája

a keresztény vallásra épülő hagyományokon alapulva építette fel konzervatív-populista kampányait.

Bryant elvei szerint a melegek a fiatalok körében toborozzák utánpótlásukat, emiatt pedig meg kell védeni a jövő generációit a melegközösségtől.

Greene 21. születésnapján vallotta be, hogy a saját neméhez vonzódik. Az Amerikai Egyesült Államokban ettől az életkortól számítják a nagykorúságot.

A nagymama akkor azt mondta unokájának, hogy a homosz*xualitás nem létezik, és helyette koncentráljon Isten szeretetére. „Igen nehéz valaki olyannal vitatkozni, aki

azt gondolja, hogy a személyiséged egyik integráns része nem más, mint sátáni téveszme

— nyilatkozta az esetről Greene.

Anita Bryant korábban énekesnőként dolgozott, emellett szépségkirálynő is volt az USA-ban. A későbbiekben áthelyezte a hangsúlyt melegellenes jogvédői tevékenységére, amelynek során kampányjelszava az volt, hogy „Mentsük meg gyermekeinket!„. Valószínűleg erre talált rá legutóbb a Fidesz, és

ezt hasznosította újra az LMBTQ-közösség elleni kampányban.

(444.hu nyomán)

(Képünk illusztráció)

Valódi Hírek