Pataky Attila azt üzeni Karácsonynak: Tegye magáévá az EDDA-dalt és hagyja el a fővárost

A miskolci zálogház-tulajdonosnak nem tetszik, ami a fővárosban történik.

Miskolcon kampányolt a napokban a miniszterelnöki ambíciókat dédelgető budapesti főpolgármester, Karácsony Gergely – a fideszes média azt tartotta fontosnak kiemelni az eseményből, hogy Karácsony a beszéde közben súgógépet használt.

Karácsony a kampányeseményen kissé helytelenül idézte az EDDA slágerét is, egész pontosan azt mondta:

„És amikor Miskolcról és a rockzenéről van szó, akkor persze mindig, nagyon sokaknak, megmondom őszintén, nekem is ugyanaz a dal jut eszembe, az >>Itthagyom a várost<<, mert ahhoz a korosztályhoz tartozom, aki annyiszor hallotta ezt.”

A Pesti Srácok most ennek kapcsán szólaltatta meg az EDDA frontemberét. Pataky Attila sérelmezte, hogy Karácsony rosszul idézte a slágerét, és megüzente neki, hogy hagyja el a fővárost.

„Ha már Karácsony Gergely ennyire rockkedvelő és ennyire megkedvelte ezt a dalt, akkor ajánlanám figyelmébe átismételni a refrént, amely így szól: >>Egyszer egy szép napon tudom, hogy elhagyom a várost, ahol élek…<<

Ezt emelje be a programjába, az első helyre és tegye meg bátran, hagyja el a fővárost! Egészen biztos vagyok benne, rengeteg embernek nagy örömet okozna”

– fogalmazott Pataky, aki azt is hozzátette, hogy a múlt héten ügyintézés céljából kollégájával Budapest belvárosában járt, ahol a szmog, a forró aszfalt és a szemét bűzének egyvelege terjengett, ezért a „Szaga van” című daluk meghallgatását is javasolta Karácsonynak.

(Pestisracok.hu)

 

Valódi Hírek