Van lejjebb: Sorozatgyilkost tenne meg igazságügyi miniszternek a Facebookon tomboló székesfehérvári bíró

Független bíróság.

Pár napja megírtuk, hogy dr. Mórocz György nyomozati bíró mit gondol a közösségimédia-használatról, az intelligens véleménynyilvánításról és a bírók Etikai Kódexéről.

A bíró ugyanis pártpolitikai tartalmakkal szórja tele saját profilját, noha a bírói jogállási törvény tiltja az ilyesmit. Ha mindez nem lenne elég, mindezt olyan alpári és bárdolatlan stílusban teszi, ami teljes mértékben vállalhatatlan.

Hadházy Ákos a Facebook-oldalán osztott meg újabb információkat Móroczról.

A jobb oldali képen szereplő AKTÍV BÍRÓ elméjét annyira elborította a kormány propagandája, hogy Magda Marinkót, egy sorozatgyilkost látna szívesen az igazságügy miniszter székében.

Levélben fordultam a székesfehérvári járásbíróság és a törvényszék elnökeihez, valamint az Országos Bírósági Hivatalhoz, hogy ez hogyan lehet??

Különösen súlyos az ügy annak fényében, hogy nem régen egy bírónőt kirúgtak, miután az az EU Bíróságtól mert állásfoglalást kérni egy jogsértő magyar rendelet miatt.”

(…) Bevallom, bár hiteles forrásból jött az információ, először gyanakodtam, hogy csak névegyezőségről van-e szó. Sajnos a profil privát képei és további helyi információk megerősítették, hogy valóban egy aktív bíró megnyilatkozását látják.

— írja Hadházy.

Valódi Hírek