Deutsch felcsapott jósnak: Elmebomlott videóban fejtegeti, mi lesz a szerdai EP-vitán (+videó)

Megszólalt a Fidesz Danny Blue-ja.

Az Európai Parlamentet, Brüsszelt és az Európai Uniót egyszerre ekéző, már-már pszichedelikus videóval jelentkezett Deutsch Tamás hétfőn közösségi oldalán.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a melegellenes kitételeket tartalmazó törvény diszkriminatív hatásairól, valamint Magyarország és Lengyelország jogállami deficitjeiről fognak vitázni az Európai Parlament képviselői szerdán.

Úgy tűnik, a Fidesz már előre tüzel, biztos, ami biztos alapon, hiszen még csak hétfő van, de ők már pontosan tudják, mi fog elhangzani a szerdai ülésen és miért.

Néhány szemelvény a videóból:

— Az Európai Parlamentben megint Magyarországra akarnak támadni, de most minden eddiginél durvábban.

— Szerdán nem egy demokratikus parlamenti vitára kerül sor, hanem a brüsszeli bürokraták rögtönítélő ideológiai bírósága várja a magyarokat.

— A baloldal Magyarország politikai élveboncolására készül.

— A magyar kormányon kívül mindenki hazudni fog szerdán, kirohanásokra és Magyarország elleni gyűlölködésre számíthatunk.

— Ebben a világon semmi meglepő nincs, mert eddig is ez volt.

— Amelyik ország nem teljesíti Brüsszel parancsát, azt fenyegetik, zsarolják és megbüntetik.

— A magyar baloldal Európán keresztül támadja a hazánkat, most pedig újabb vörös vonalat lépnek át.

— A magyar baloldal vagy kiáll a melegellenes törvény mellett (amit Deutsch „gyermekvédelminek” hív), és akkor megvédik a magyar gyerekeket, vagy újra a hazánkra támadó erőket választják a magyarokkal szemben.

Érdemes figyelni a testtartást, a gesztusokat, és azt, mennyire általános iskolás módon, szinte szótagolva olvas súgógépről a Fidesz amorózója:

 

Valódi Hírek