Több mint súlyos: Főzőműsort indított a KDNP üdvöskéje, Deutsch krumplit hámozva szidja a baloldalt az első részben (+videó)

És ezt tényleg komolyan gondolták.

Nem akármilyen főzőműsort indított a Youtube-on a KDNP alelnöke, Juhász Hajnalka.

A debütáló adásban Deutsch Tamással főz és beszélget, az ezt népszerűsítő Facebook-posztot pedig meg is tolta a közösségi oldalon egy kis hirdetési pénzzel.

Az utóbbi időben teljesen eluralkodtak a gasztrotartalmak a politikusok közösségi oldalain, de olyanra még nem volt példa, hogy egy politikus főzőműsort vezessen, miközben más politikusokkal együtt szidja a baloldalt két hagymaszeletelés közt.

Még Németh Szilárd, a műfaj legjelesebb képviselője is megtartja a gasztrofotó műfaji kereteit.

Nem így a KDNP zsebmarilynje: Juhász Hajnalka célkitűzése elmondása szerint az, hogy politikustársaival könnyű baráti beszélgetés közben főzzön. A felkonfnál az utószinkron csúszik pár kockát, az „operatőri” munka pedig végig több mint csapnivaló, de nézzük ezt el Hajnalkának, aki műfajteremtő műsorként definiálja a videós próbálkozást.

Deutsch már rögtön az elején elárulja, hogy kicsit zavarban van, mert nem szokott nap nap után, hétről hétre főzni, de azért nem idegen pálya neki a konyha. Eközben a „műsorvezető” csábos pillantásokat lövell felé:

A két politikus-gasztroinfluenszer már az elején bejelenti, hogy ők nem szakácsok, de azért igyekeznek, és mivel mind a ketten törekszenek egészségesen étkezni, így egy könnyű csirke-grillzöldség párosítást készítenek.

Abban egyeztek meg, hogy Deutsch a zöldségeket darabolja, Juhász pedig a csirkefelelős, így miközben készül az egészséges menü, megtudjuk Deutschtól többek közt, hogy a baloldal hihetetlen energiát mozgósított, hogy minél kevesebb pénz jusson Magyarországnak, de azt is, hogy mi a hasonlóság közte és James Bond között.

Nem csigázzuk tovább a kíváncsiságot, itt a videó, amit mindenki sajt felelősségére nézzen meg:

 

Valódi Hírek