Hollik István úgy tudja, mostantól a férfiak is szülhetnek az ellenzéknek köszönhetően

Szerinte ezt szavazta meg a magyar ellenzék az EP-ben.

Beszámoltunk róla, hogy a Jobbik egyszem EP-képviselőjén kívül minden ellenzéki párt megszavazta a nők jogaiért küzdő határozatot az Európai Parlamentben csütörtökön.

Az elfogadott határozat alapján az EU célja, hogy védjék a nők reproduktív egészségét és jogait. A határozat kimondja, hogy az Európai Unió teljes területén biztosítani kell a nők sze×uális és reprodukciós jogainak érvényesítéséhez szükséges ellátást.

Emellett a biztonságos és legális abortuszt is alapvető jogként kezelik, valamint a menstruációs termékek áfájának eltörlését is szorgalmazzák.

A dokumentum szerint az egészséghez fűződő jog alapvető tényezője a nemi jogoknak, és eleget kell tenni a nemek közti egyenlőség elvárásainak. Az EP-s döntés szerint ezt a jogot nem szabad megsérteni vagy visszavonni.

Az eset kapcsán – némi spéttel – szombaton megszólalt a Fidesz filctollal rajzolt hajú szellemi nehéztüzérsége, Hollik István is, aki közösségi oldalán azt írta:

„Szülhetnek férfiak is – erre mondott igent a Gyurcsány-párt, a Momentum és az MSZP az Európai Parlamentben.

Tudjátok, ők azok, akik kinevették, amikor alkotmányba foglaltuk, hogy az anya nő, az apa meg férfi. Azt mondták, minek kell ilyen alapvető dolgokat törvénybe foglalni, és kacagtak.

Hát pont ezért volt rá szükség! El a kezekkel a családoktól!”

Hollik posztját itt tudod kommentelni:


.

Valódi Hírek