Dobrev Klára drámai bejelentkezése: Orbán Ráhel kinézte magának a Fertő-tavat, ledózeroltatják a cölöpházakat

Minden kell nekik.

Szerdán a Fertő-tó mellől jelentkezett be Dobrev Klára, a Fidesznek nem díszpolgárságot és dupla végkielégítést, hanem kemény elszámoltatást ígérő miniszterelnök-jelölt.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Fidesz-maffia ledózeroltatja a Fertő-tó partján álló, a világörökség részét képező cölöpházakat, hogy a természetvédelmi területen négycsillagos szállodát, kikötőt és 16 teniszpályát építsenek a NER-elitnek.

A Mészáros Lőrinc cége által vezényelt beruházáshoz Orbán Ráhelnek is köze lehet: a helyiek elmondása szerint Orbán Ráhel pár éve Fertőrákoson volt vitorlázni, megtetszett neki a hely, az utóbbi időben pedig sokat látták őt a környéken.

A fideszes luxusberuházás közpénzből épül: az eredetileg előirányzott 7,9 milliárd forint helyett a kormány előbb 2019-ben 23,2 milliárdra, végül 32 milliárd forintra emelte az erre szánt összeget.

fotó: Mohos Márton / 24.hu

„Nem hittem a szememnek, amikor nemrég a Fertő-tónál jártam.

Szörnyű volt szembesülni azzal, hogy ami régen a Sokak öröme volt, azt most a fideszes urizáló kevesek próbálják elvenni. Ledózerolt cölöpházak, tönkretett természet, és mindezek azért, mert a NER a Fertőt is kinézte magának.

De 2022 után ennek is vége! Nem hagyjuk, hogy a Fertő-tó is a luxusban fürdőző kevesek kiváltsága legyen.”

– írta Dobrev Klára a videója mellé, amelyet itt nézhetsz meg:


.

Valódi Hírek