Dobrev Klára: Az országnak 2022-től olyan miniszterelnöke lesz, akivel rendszeresen lehet majd találkozni az utcán (+videó)

Elindult az őszig tartó országjáró körútjára.

Beszámoltunk róla, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje az őszi előválasztásig országjáró körútra indult, amelynek első helyszínén, a VIII. kerületben Manhalter Dániellel, a DK józsefvárosi országgyűlési képviselőjelöltjével közösen tartott utcafórumot szerda délután.

Dobrev Klára elmondta, egy éve várja az ország, hogy túljussunk a járványon és újra lehessen személyesen is találkozni.

„Számomra mindig is ez volt a politika legszebb része. Amikor nem közleményekben, Facebook-posztokban és különböző online módokon kommunikálhatok az emberekkel, hanem személyesen is találkozhatok velük, meghallgathatom őket és megbeszélhetjük a közös dolgainkat.

Annak, aki az embereket akarja képviselni, ez a kötelessége, mert politikát nem csak az emberekért, hanem az emberekkel éri meg csinálni.

A legfontosabb pedig, hogy amikor kormányoz, akkor ne felejtsen el beszélgetni az emberekkel

– hangsúlyozta a DK miniszterelnök-jelöltje.

Hozzátette: az a politikus, aki nem hajlandó kezet fogni és az állampolgárok szemébe nézni, az semmilyen országot nem tud vezetni, ezért ígéretett tett arra, hogy mind a 106 választókerületbe el fog menni a választásokig legalább egyszer.

„Április után, ha megnyertük a választást, olyan miniszterelnöke lesz ennek az országnak, akivel szintén rendszeresen fogtok találkozni az utcán, mert másképp ezt nem lehet csinálni”

– mondta Dobrev.

Elmondása szerint csak június 22-ig már 20 helyszín van a naptárjában, de az előválasztás végéig összesen több mint 100 helyre fog eljutni.

„Bárhova megyek, el fogom mondani, hogy vissza tudjuk venni a hazánkat a fideszes kevesektől, hogy az ország újra a tisztességes sokakról; rólunk, magyarokról szóljon. Ezeken a kitelepüléseken fogok találkozni a csapatom, a TeamDobrev tagjaival is, akikkel ez a változás elkezdődik” – tette hozzá.

A teljes sajtótájékoztatót itt tudod megnézni:

Valódi Hírek