Hétköznapi emberek mondták el, miért Dobrev Klárát támogatják (+videó)

A legfontosabb támogatók.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje egy videót osztott meg közösségi oldalán vasárnap, amelyben hétköznapi emberek mondják el, hogy miért a Dobrev Klárát és a DK-t támogatják az előválasztáson.

A videóban megszólal Borbás Ferenc buszsofőr, Alföldi Györgyi nyugdíjas, Pudleiner Kálmán nyugdíjas tanár, Molnár Ákos szociális munkás, Orosz Vivien egyetemista, Rózsa Sándor vendéglátós, Samu Attila látássérült, Szabó Katalin Ingrid orvos, és Tóth András biztonságtechnikai tanácsadó.

Ők mondják el, hogy milyen gondokkal kell nap mint nap megküzdeniük, különös tekintettel a járvány elmúlt egy évére. Dobrev a bejegyzésben kiemeli, hogy ezekkel az emberekkel a háta mögött neki vannak a legfontosabb támogatói.

„Felemelő érzés, amikor olyan emberek támogatnak, akikről az országnak szólnia kellene. A tisztességes sokak; orvostól tanárig, nyugdíjastól diákig, akiknek a mindennapi küzdelmei nélkül nincs Magyarország.

Amíg ők mögöttem állnak, nekem vannak a legfontosabb támogatóim.

Közeledik a nap, amikor együtt vissza fogjuk venni a hazánkat a fideszes kevesektől, hogy elkezdődjön a sokak Magyarországának korszaka.”

Valódi Hírek