Hollik István úgy értesült, az egész ellenzéki előválasztás egy színjáték

Az ész a fontos, nem a haj!

Beszámoltunk róla, hogy vasárnap a legnagyobb ellenzéki párt is bejelentette a miniszterelnök-jelöltjét az előválasztásra: a Demokratikus Koalíció Dobrev Klárát, az Európai Parlament négy nyelven felsőfokú szinten beszélő, kétdiplomás alelnökét jelöli a tisztségre.

Az eset kapcsán megszólaltatták a Fidesz fogalmatlan, az egyéni körtezét elbukó, ezért a Parlamentbe be sem került alkalmazottját, Hollik Istvánt, aki az MTI tudósítása szerint azt bírta mondani:

„Az előválasztásnak csúfolt színjáték forgatókönyvét a baloldali választók ugyan nem ismerik, de Gyurcsány Ferenc azt már rég megírta”.

Hollik István szerint „Gyurcsány Ferenc a baloldal valódi vezetője, náluk mindent ő dönt el, éppen ezért ez az egész előválasztásosdi egy nagy színjáték”.

Hollik hozzátette: „Ennek a színjátéknak a főrendezője maga Gyurcsány Ferenc, aki már rég kiosztott a szerepeket”.

A fideszes „politikus” szerint napnál is világosabb, hogy „a baloldalnak esze ágában sincs valójában a választóira bízni a döntést”.

Hollik István úgy tudja, hogy „itt valódi döntési lehetőség nincsen”, mert szerinte teljesen mindegy, hogy Gyurcsány Ferenc kire osztotta a miniszterelnök-jelölt szerepét, „az ugyanúgy báb lesz a kezében, mint 2002 után Medgyessy Péter, akit akkor váltott le, amikor éppen hatalmi érdeke azt szolgálta”.

Aki Hollik éjsötét szövegén túl kíváncsi Dobrev Klára bejelentésére, az itt találja a videót és rövid összefoglalónkat:

“Készen állok arra, hogy legyőzzem Orbán Viktort és velejéig romlott rendszerét!” – Dobrev Klára a DK miniszterelnök-jelöltje

.

Valódi Hírek