50 napja tartják lélegeztetőgépen a koronavírus szövődményei miatt Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselőt

Az 50 nap február 24-én 5 napnak indult.

Ötven napja került lélegeztetőgépre a koronavírussal fertőzött Bányai László, fideszes országgyűlési képviselő. A család legfrissebb közlése szerint

„ez az 50 nap február 24-én 5 napnak indult”,

és „legrosszabb álmukban” sem gondolták volna, hogy Bányai állapota ilyen súlyossá válik a fertőzés miatt, hozzátették ugyanakkor, hogy a képviselő állapota sokat javult.

„A koronavíruson mostanra sikeresen felülkerekedett, az általa okozott károk miatt viszont jelenleg is gépi lélegeztetésre szorul, mélyaltatásban tartják, de folyamatosan harcol azért, hogy ezt az állapotot is legyőzze”

– írta a család. Bejegyzésükben továbbá mindenkit arra kértek, hogy „regisztráljanak és vegyék fel a koronavírus elleni oltást, amint lehetőségük nyílik rá”.

Mi is beszámoltunk róla, hogy Bányai Gábor február 24-én délelőtt számolt be arról, hogy megfertőzödött koronavírussal, délutánra pedig már lélegeztetőgépre került a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban.

A képviselő családja legutóbb, március közepén azt közölte, hogy a képviselő állapota súlyosan kritikussá vált, március 19-én azonnali beavatkozást követően egy légzést és keringetést támogató eszközre tették, azaz műtüdő kezelést kapott. Állításuk szerint ez mentette meg az életét.

https://nyugatifeny.hu/2021/03/12/sulyosan-kritikus-allapotban-van-banyai-gabor-fideszes-orszaggyulesi-kepviselo

Valódi Hírek