Nem hallgat tovább az orvosi kamarai elnök: Így függ össze a halottak számával Orbán „járványkezelése”

Szerinte aki elhallgatja az igazságot, az bűnrészes.

Szijjártó László, a Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron megyei elnöke szerint sokkal kevesebb honfitársunk szenvedne és halna meg, ha nem vinnénk politikát a járványkezelésbe.

Nemrég a Nemzeti 1 online tévének beszélt arról, hogy szerinte az egészségügyben szinte háborús viszonyok uralkodnak a koronavírus-járvány idején.

Az interjút megosztotta Dr. Novák Hunor gyermekorvos is a saját Facebook-oldalán, Szijjártó ez alatt a poszt alatt is megszólalt:

A COVID 3 féleképpen szedi áldozatait:

  1. Súlyos szövődményben meghalnak, akik a világ legjobb ellátórendszerében is sajnos így járnának. Ez a vírus bűne.
  2. Szövődményekben halnak meg, de azért, mert az elmúlt 50 évben (minden politikai rendszer felelős ezért!!!) hazánkban sajnos elhanyagolták az egészségügyet.

Elmentek orvosok és nővérek tömegei és nem fejlődött a rendszer. Így most nem képes megmenteni sokakat, akik tőlünk jobb ellátórendszerekben meggyógyulnak.

Ez az elmúlt 50 év kormányzatainak a bűne és az orvostársadalomé is részben.

  1. Szervezési, logisztikai és a járványkezelés szakmai hibái miatt is sajnos sokan meghalnak nap mint nap. Ezt a lakosság azon része, aki elvből nem figyel az ellenzéki médiára, nem hiszi el, mert egyoldalú sikerpropagandát hall csak

A továbbiakban ír arról, hogy egészen kis dolgok miatt halnak meg az emberek,

előfordul, hogy csak 3 óra múltán veszik észre, hogy félrecsúszott az oxigénmaszk.

Teletömik a kórházakat és nem marad hely az intenzív ellátásra szoruló betegeknek.

Szerinte más megyékben lenne bőven hely, de nem szállítják időben át a betegeket. Felhozza problémának azt is, hogy az oltópontokra embereket tömörítenek össze, és ha akad köztük fertőző covidos, akár mindenki is elkaphatja.

Úgy gondolja, hogy a politikának már rég ki kellett volna szállnia az egészségügyből, ha pedig az orvosok hallgatnak, bűnrészesek lesznek.

Sokáig én is hallgattam, de most már nem tehetem. Gondolják meg higgadtan, kritikusan. Ne dőljenek be egyik politikai oldal manipulációjának sem.

Az önök rokonai, esetleg önök lehetnek a következők.

Ezért kell erről tudniuk. Mert mi, orvosok nem tudtuk megakadályozni még most sem.

– írta végezetül.


.

Valódi Hírek