Undorító, kegyeletsértő hazugságot terjeszt Dobrev Kláráról a Fidesz – Itt a cáfolat

Nincs határa az aljasságnak.

Újabb mélységekbe süllyedt a Fidesz által kontrollált propagandamédia hétfőn: az Origo, a 888, sőt az állami MTVA Híradója is arra célozgat, hogy Gyűrűs Károly, a múlt héten elhunyt tatai önkormányzati képviselő Dobrev Klárától kapta volna el a koronavírust.

Mindebből természetesen semmi nem igaz, Dr. Koncer Erik, a Komárom-Esztergom megyei közgyűlés ellenzéki frakcióvezetője határozott cáfolatot tett közzé a közösségi oldalán, ezt változtatás nélkül idézzük:

„Néhány napja vesztettük el Gyűrüs Karcsi barátunkat, tatai képviselőnket. Ma lenne 64 éves. Mindenkit megrázott, milyen gyorsan vitte el a Covid.

Sem a család, sem az ismerősök nem ocsúdtak még fel a tragédiából, most mégis olyan gyalázatos kegyeletsértéssel szembesülnek, amire nincs észszerű magyarázat.

Március 2-án az én meghívásomra jött Dobrev Klára Tatára. Karcsi, mint tatai képviselő, és a DK helyi csoportvezetője is ott volt, mikor megérkezett. Örültek, hogy jött Klára és persze az udvariasság is úgy kívánta, hogy ott legyenek.

Az egész találkozásuk az utcán nem volt több, mint fél perc. Messziről köszöntötték egymást, és váltottak pár szót. Semmilyen közeli kontaktus nem volt közöttük, mint ahogy közös programon sem vettek részt.

Elővigyázatosságból volt rajtuk maszk. Pedig március elején még sem az országos, sem a helyi, tatai szabályok nem írták elő szabadtéren a kötelező maszkhasználatot.

Ezután Klárával egy videót forgattunk, ekkor Karcsiék már nem voltak a közelünkben. Amikor kiderült Kláráról, hogy megfertőződött, én is teszteltettem magam. Negatív voltam. Ezért kizárt, hogy Dobrev Klára bárkit is megfertőzött volna. Aki ezt állítja, az hazudik.

Sivalkodó propagandisták egyre durvábban gyalázkodnak. Bármilyen tragédiát felhasználnak pillanatnyi politikai haszonszerzésre. Pedig nincs annál aljasabb dolog, mint emberi tragédiából politikát csinálni.

Karcsit elvesztettük, és már nem tudjuk visszahozni. Ha a Fidesz felelősöket keres, sepregessen a saját portáján. Ott van mit takarítani!”


.

Valódi Hírek