A járvány közepén turnézta körbe a fideszes képviselő a Debrecen környéki falvakat (+fotók)

Az orvos végzettségű politikus még a távolságtartás szabályait sem ismeri.

Debrecen környéki rászorulók körében tartott kampánykörutat Tiba István fideszes országgyűlési képviselő. A politikus rejtélyes csomagokat osztogatott, emellett puszta kézzel (!) — kesztyű vagy csomagolás nélkül — maszkokat is átadott az érintetteknek.

A Debreciner gyűjtése alapján három nap alatt legalább nyolc kistelepülésen járt Tiba. A portál szerint rövid idő alatt több mint 75 családot látogatott meg, és útját alaposan dokumentálta fotókkal is.

Március 26-a és 28-a között 1266 fertőzöttet találtak Hajdú-Bihar megyében, ezért meglepőnek tűnhet az osztogatás ezen módja. A megoldás kulcsa a rövidesen elinduló őszi előválasztási kampány lehet, amely kifoghatja a szelet a politikus vitorlájából. Ezzel párhuzamosan, úgy tűnik, a fideszes oldalon is elindult a kampány.

Utóbbi állítás azért is valószínű, mert a képviselő csapata nem volt rest, és minden érintett rászorulót lefotózott az ajándékcsomaggal. Persze, azt már tudhatjuk: amennyiben nem készül kép az adományozásról, az meg sem történt.

(Debreciner nyomán)

Valódi Hírek