Egy próbababával flörtöl a saját dalához készült videoklipben a kormánymédia műsorvezetője (+videó)

Ha azt hitted, hogy már mindent láttál.

Újabb tételt pipált ki a bakancslistáján Pachmann Péter, a TV2 műsorvezetője, aki nemzeti ünnepünkön egy Szavak nélkül című dallal és egy videoklippel rukkolt elő.

A tévés Facebook-oldalán azt írja: hálás a sorsnak, hogy erre az útra léphetett, hogy mindezt megélhette és elmesélhette a közönségnek.

„Szóval, fogadjátok nagy szeretettel ezt a kis videoklipet, amely első megközelítésben akár egy szerelemről is szólhatna, de ha ezen felülemelkedünk, akkor sokkal inkább szól a teljességről, arról, hogy az Ember akkor is élhet teljes életet, ha hosszú és rögös útja közben nem feltétlenül teljesül minden vágya. Mert tényleg, a teljességhez nem vezet út, az út maga a teljesség.”

— írta felvezetőjében. Egyúttal mindent megköszönt, és hozzátette: most pár napja kikapcsol,

„hátradőlök, leállítok és leállok, summázom és megélem, hogy megélhettem ezt az ötven nehéz, de mégis gyönyörű évet.”

— fogalmazott.

„Ez most az Élet ünnepe. Érdekes, de A Pál utcai fiúk jutott eszembe, Molnár Ferenctől. Az, hogy mire tanította Boka Jánost a grund, a harc, a hős Nemecsek Ernő elvesztése és a befektetők, akik végül az őrt, Janót, a tótot is elűzik az aprócska helyről, amelyért van aki élettel, más szerelemmel, megint más árulással fizetett. Minden szépet és jót Mindenkinek! Köszönöm, hogy velem vagytok.”

— írta, majd egy Molnár Ferenc-idézettel zárta sorait.

Mi sem dőlhetünk nyugodtan hátra, mivel a tévés azt írja: a bakancslistáján még a filmrendezés és a könyvírás is szerepel.

A bejegyzést itt tudod elolvasni, és ha erősek az idegeid, a klipet megnézni:

 

Valódi Hírek