Bencsik András „mosónő lelkületű, primitív embernek” nevezte az I. kerület női polgármesterét (+videó)

Újra testet ölt a keresztény szellemi fölény.

A Bayer Zsolt vezette Sajtóklub vendége volt Bencsik András a Hír TV-ben. A Magyar Demokrata hetilap főszerkesztője a március 8-ai nőnapon V. Naszályi Márta, az I. kerület párbeszédes polgármesterével kapcsolatos véleményét is kifejtette.

A Sajtóklubban Bayer vendégei a Deutsche Welle nevű német közszolgálati csatorna a budai várnegyed felújításával kapcsolatos riportját elemezték — sajátos szemszögből. A német tévében látható műsorban V. Naszályi Márta, a várkerület polgármestere is megszólalt.

Bencsik a riport megnézése után elmondta, hogy vissza kellett fognia magát, hogy ne káromkodjon. Ezután azonban mégis szabadon eresztette haragját:

az újságíró reméli, hogy „talán a német emberek nem ennyire büdös görények, mint a közszolgálati német televízió„.

Ezután kulturáltan megjegyezte: „Elmennek a jó édes anyjukba! Nem sül le a bőr a pofájukról?!

Bayer Zsolt ezután azon morfondírozott, vajon kitilthatók-e Magyarországról a Deutsche Welle dolgozói. Elgondolkozott azon, hogy ha interjút készítene a brandenburgi kapunál, azt állítva, hogy a „rohadt német nácik megint mindjárt meg fogják ölni a zsidókat„, akkor őt a németek kitiltanák az országból.

Bencsik erre azzal replikázott Bayernek, hogy téved, mert szerinte a németek ebben a helyzetben megünnepelnék. Szerinte a németek betegek és perverzek, és a nácik masírozásáról szóló riport után vállukra emelnék a kormánypárti publicistát.

Mindezek után Bencsik András az I. kerületi polgármesterről elmondta, hogy sok embernek lelki válságot okozott, hogy „voltak olyan barmok, akik Naszályi Mártára szavaztak„. Arról is beszélt, hogy

sajnálja azokat, „akik nem akarták, hogy egy ilyen mosónő lelkületű primitív ember összepiszkítsa ezt a gyönyörűséges kerületet„.

Bayer elmondta, szerinte a legfőbb kérdés az, hogy „a szemét gazemberek a Deutsche Wellénél” hogyan engedhették meg maguknak ezt a riportot? A szellemi csúcspontot jelentő mondat csak ezután következett: Szerinte mindig lesznek olyan

szemétládák„, akik, „majd csipegetnek ebből a lószarból idehaza, mint a V. Naszály… meg akik szekundálnak ehhez”.

A keresztény kulturális fölény újabb szintre lépett. A kérdés, hogy meddig fokozható még?

Itt láthatod a kormánypárti publicisták magasztos beszélgetését:

(Népszava/Nyugati Fény/Hír TV)

Valódi Hírek