Tusnádfürdő sztárja már Orbán bukását és az ellenzék kétharmados győzelmét várja

Szikora Róbertről és Pataky Attiláról is elmondta a véleményét.

„Remélem, megérem a bukásukat. Nem egy választási vereségre gondolok, hanem hogy a nagy mű, a NER, alaptörvényestül, holdudvarostul, mindenestül úgy megy a kukába, mint nemrég az alaptörvény szerzője” — mondta Lovasi András a NER-ről a Magyar Hangnak.

A lap nagyinterjút készített a kilencvenes éves alternatív zenei ikonjával. A fesztivál- és rendezvénypiac összeomlásával kapcsolatban elmondta: nem biztos, hogy a NER szája íze ellen van az, ami most történik, mert így könnyebb lesz felvásárolniuk a bajba jutott cégeket.

Szerinte a célzott segítségek csak növelik a szakadékot a NER-kompatibilis és a nem NER-kompatibilis zenészek közt, ez pedig még a járványnál is nagyobb kárt okoz.

A raktárkoncertekről elmondta, hogy azok csak egy szűk körnek jelentettek egy kevés segítséget. Szerinte ezek célja valójában az volt, hogy

„feltőkésítsék az Antenna Hungária körüli hang-, fény- és színpad- technikát szolgáltató állami cégcsoportot.”

Hozzátette, hogy az oroszországi történéseket tíz év lemaradással ugyan, de követjük, szerinte a következő lépés a social média tavaszi megregulázása lesz.

Elmondta véleményét az SZFE beszántásának ügyéről is:

„A pesti színházi világot az SZFE annektálásával lassú haldoklásra ítélte Orbán.”

Szikora Róbertről és Pataky Attiláról azt mondta:

„vicces és szánalmas is, ahogy a Kádár-korban nagyot futó popművészek újra megtalálták az igazodási pontot, amikor hódolatukról biztosítják Orbánt.”

Hozzátette: ne legyenek illúzióink, a ma rendszeresen szereplő előadóknak vagy menedzsereiknek akkor is vannak kötődéseik a NER-hez, ha nem hódolnak be olyan látványosan és hangosan, mint az említett két előadó.

Elmondta, elképzelhető, hogy a választáson mégsem a kétfarkúakra szavaz majd, mert talán az az egy szavazat is számítani fog.

„Remélem, megérem a bukásukat. Nem egy választási vereségre gondolok, hanem hogy a nagy mű, a NER, alaptörvényestül, holdudvarostul, mindenestül úgy megy a kukába, mint nemrég az alaptörvény szerzője”

— tette hozzá, majd azzal fejezte be:

„A végén azoknak se lesz jó, akik a hab tetején vannak, mert ezekben a rendszerekben mindenhol rossz. Pont, mint a pokolban.”

(Magyar Hang/444.hu nyomán)

 

Valódi Hírek