Darabokra szedik a kommentelők Szijjártó Pétert, amiért a Rothschild családdal tárgyalt Párizsban

Feltüzelte az indulatokat.

Szijjártó Péter csütörtökön Párizsban tárgyalt a Rotschild család tagjaival – derült ki a külügyminiszter Facebook-oldalán közzétett bejegyzésből.

„A Rothschild család története az 1700-as évekre nyúlik vissza, ők alkotják a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb bankárdinasztiáját, vállalatuk a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatást nyújtó társasága. Erőteljesen jelen vannak Közép-Európában, mi is szívesen működünk velük együtt”

fűzte hozzá a rövid beszámolót a közzétett képekhez a külügyminiszter.

A bejegyzés viszont óriási felháborodást okozott és számtalan összeesküvés-elméletet indított útjára Szijjártó követőtáborában.

A többszáz hozzászólás között ugyanis szinte alig akad olyan, amely üdvözölte volna azt, hogy Szijjártó a „legbefolyásosabb bankdinasztia” tagjaival tárgyal, helyette inkább arról írnak, hogy a miniszter az eddigi támogatásukat is elvesztette, amiért a „háttérhatalom” tagjaival tárgyal – vette észre a 444.

Szijjártó bejegyzése alatt így többek közt a következő hozzászólások olvashatóak:

    • „A Rotschild-családdal együttműködni jó? Hát ez egyre rosszabb lesz! A covid-os túlzások után itt van ez is! Fidesz-es vagyok, másra nem tudnék szavazni, na de kezd nem jó irányba menni a szekér kedves Péter!”
    • „Eddig azt gondoltam, mondtam, hogy méltó és talán egyetlen megfelelő utódja lehet majd Orbán Viktornak. Nos, ezzel a posztjával ezt erősen megkérdőjelezte!”
    • „Amióta ez a poszt itt csúfkodik, nem tudok rajta túllépni. Sorosozni, dípsztétezni, IMF-et hazazavarni, majd ezt buszkén kiírni. Az egyik legszemetebb dípsztét famíliával így előjönni. Ez nekem a nagybetűs nemzetárulás. Nos, Szijjártó úr, önt többé nem támogatom. Pedig szerettem nagyon. Ön méltatlanná vált a posztjára.”
    • „Na külügyminiszter úr, ez egy hatalmas fekete pont részemről.”
    • „Bankárdinasztiaként megkerülhetetlenek de azért ne legyen kötelező szeretni őket. Ha hozzájuk kell fordulni pénzért akkor térdre imához”.
    • „Ők uralnak mindent. Ezek legyenek az utolsók, akikkel egyáltalán szóba állunk!”
    • „A Rotschild-okkal lepaktálni az kb. olyan, mint az ördöggel cimborálni. Elég aggasztó….”
    • „Az ördöggel és cimboráival nem kellene paktálni. Hatalmas csalódás!
    • A Rotschildokkal nem szabad üzletelni! Minden baj okozói! Ők a háttérhatalom, csak rosszul járhatunk, messziről kerülendő!!!!!”
    • „Pont a Rothscidok találták ki a pandémiát!”
    • „Olyanok ezek is mint Soros? Mert ha jól olvastam, ezek még rosszabbak…De akkor minek áll velük szóba egy keresztény kormány? Lesznek ösztöndíjjasaik?”
    • „Oké, csak pénzt ne kérjünk tőlük és ne adjunk nekik! Komoly tapasztalatuk van abban -több nemzedékre visszamenően, hogy ők járjanak jól!”
    • „és mi dolgunk van ezekkel a haramiákkal, csak fehér nyakkendőben…? már ide jutottunk, hogy tisztes nyugati bank nem ad kölcsönt? max Kina, meg az Oroszok?… vagy már ekkora bajban vagyunk, mindegy ki csak adjon?”
    • „Eleg szomorú kedves miniszter úr! – arról nem is beszélve hogy ok tartanak minket az emberiséget adosrabszolgasagban a fedezet nélkül kibocsajtott virtuális penzukkel.
      De ebbe kar most belebonyolidni mert szerintem itt mindenki tudja az igazságot. Kar volt ezt velünk megosztania.”

A Rothschild család története az 1700-as évekre nyúlik vissza, ők alkotják a világ egyik leggazdagabb és…

Posted by Szijjártó Péter on Thursday, 4 February 2021

Valódi Hírek