Blikk: Itt vannak Rogán Antal harmadik esküvőjének kulisszatitkai

Kiderültek a részletek.

Tegnap az újonnan közzétett vagyonnyilatkozatából derült ki, hogy egy évvel válása után harmadjára is megházasodott Rogán Antal, miniszterelnöki kabinetminiszter.

Harmadik házasságának Rogán a jelek szerint kevesebb nyilvánosságot szeretne, a Blikknek viszont sikerült megtudnia néhány részletet a miniszter eddig titkos esküvőjéről és új párjáról.

A lap azt írja, a vagyonnyilatkozatban Rogán Barbaraként megnevezett hölgy 20 évvel fiatalabb a politikusnál, borsodi lány, Kazincbarcikán érettségizett a helyi gimnáziumban.

Rogán új felesége a cikk szerint „feltűnően csinos jelenség”, aki korábban több szépségversenyen is elindult, sőt, manökenként is kipróbálta magát.

„De a hölgy nemcsak csinos, okos is” – írja a Blikk, amely ezt azzal támasztja alá, hogy Rogán Barbara az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett magyar szakon, diplomamunkáját pedig Molière: A mizantróp című drámájáról írta.

Megbízható forrásai hivatkozva a lap azt állítja, december elején került sor a házasságkötésre, amelyen összesen négyen – Rogán, a felesége és a két tanú – voltak jelen, és Rogán Antal sajnálta, hogy édesanyja sem lehetett ott az házasságkötő-teremben.

Mint ismert, a 49 éves Rogán Antalnak korábbi házasságaiból, Sonnevend Alexandrától és Rogán-Gaál Cecíliától eddig három gyermeke született. Második házassága 14 év után 2019 novemberében ért véget.

(Blikk nyomán)

Valódi Hírek