Kövér László szerint minden lap ugyanazt mondja, akárcsak a kommunizmus idején

Nosztalgia.

A médiából kiestek a jobboldali újságírók, mert cenzúrázzák őket — mondta Kövér László házelnök egy lengyel konzervatív lapnak, a DoRzeczy-nek adott interjújában.

Kövér szerint a Brüsszel és a nemzetállamok közötti konfliktus egy nagyobb, geopolitikai harc része. A jogállamisági mechanizmussal kapcsolatban elmondta: az uniós jog elvét sértik meg azok a támadások, amelyeknek célja, hogy a tagállamokat Brüsszel alárendelhesse úgy, mint egy központosított birodalomban. Hozzátette:

Ennek a nyugati, transzatlanti birodalmat építő korrupt politikai elitnek lett az áldozata az Amerikai Egyesül Államok is.

Szerinte nyugaton már nem is média, hanem a politika szintjén zajlik ez a harc, mivel a médiából a jobboldali újságírók már kiestek, hiszen cenzúrázzák őket.

Minden lap ugyanazt mondja, akárcsak a kommunizmus idején — tette hozzá.

Elmondta, hogy az egyetemeken a konzervatív gondolkodású tanárok helyzete is hasonló. Kiemelte továbbá, hogy ebben a harcban a demokratikus nemzetállamok az utolsó bástyát jelentik.

Szerinte ha a következő választásokon nem védjük meg Közép-Európában a nemzeti kormányokat, akkor Európa hamarosan negyedik birodalommá válik, ahol a nemzeti kultúráknak már nem lesz jelentőségük.

A gender terjesztésével és a bevándorlással ugyanis identitásunk kiirtására fognak törekedni.

Figyelmeztetett arra is, hogy a Soros György-féle nyílt társadalom elve valójában egy kommunista utópia, amelynek megvalósításához Soros politikusokat fizetett le.

Soros hívei nap mint próbálják terjeszteni eszméiket a médiában és az igazságügyben, de szerencsére a lengyel és a magyar állampolgárok többsége kiáll kormányaik mellett.

 

Valódi Hírek