Egy hétig röhögsz azon az összefüggéstelen zagyvaságon, amit Szikora Róbert a „csikidamm hazaárulókról” írt

Mindenki megőrül, aki benyal Orbánnak?

Ismét akcióba lendült az R-GO egykori frontembere. Szikora Róbert legutóbb még Orbán Viktort dicsőítette, most pedig egy meglehetősen bizarr poszttal állt ki a nyilvánosság elé.

A zenész bejegyzését azzal kezdi, hogy most egy olyan világban élünk, ahol mindent átváltoztatnak: „Amikor 97 nemi identitás is létezhet, amikor az abszurditást hirdetők, az anarhisták, az elmebetegek szellemi terrorban tarthatjak a normalitást. Ekkor a józanság megtorpan, és remegő szívvel szemléli, hogy mi is történik körülötte…”

Aztán felidéz egy történetet a tinikorából, mikor látta, hogy a Bosnyák téren öt ember is rugdos egy fiút, de a járókelők nem segítenek rajta. Szerinte nem szabad megengednünk, hogy most is így járjunk, hiszen ez a

„vég kezdete!”

Ezen a ponton aztán rátér kedvelt témájára, a vallásra. Mint írja, Jézus azt mondta: „aki hüsegesen kitart mellettem az fog üdvözülni.”

A bibliai vonulat után pedig ugrunk pár évszázadot, ahol is „csak a mocskos szájú komcsi náciktól, rasszistáktól harsog a net világa…”

Hozzáteszi: „Közösítsétek ki a durva, hazug beszédet, a farkasokat, akik közétek törnek, hogy kiraboljanak és megtizedeljenek Titeket!

A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat.”

Végezetül pedig azt kéri követőitől, bízzanak Istenben, Jézusban, a „megújító” Szentlélekben és persze benne, Szikora Róbertben.

A poszt alatt sok rajongó írta, hogy a zenész profilját feltörték, „Robi” biztosan nem írna ilyen zavaros dolgokat. Az oldal adminja azonban a nem sokkal később eloszlatta a feltételezéseket, hiszen kijelentette: az eszmefuttatás valóban a zenésztől származik.

Kedves Barátaim, követőim, rajongóim!
Azt az időszakot éljük, amikor mindent átváltoztatnak. Amikor 97 nemi identitás is…

Posted by Szikora Róbert és az R-GO Hivatalos Oldala on Sunday, 17 January 2021

(Szikora Róbert hivatalos Facebook oldala nyomán)

Valódi Hírek