Orbánt dicsőítette egy fiatal férfi a HírTV-n, de azt elfelejtették elmondani, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

Agymosás a köbön.

A 25 éven aluliaknak nyújtott SZJA-mentességgel igyekszik felvásárolni a fiatalok szavazatait a Fidesz egy évvel a választások előtt.

Az intézkedést máris elkezdték reklámozni a propagandamédiában, a HírTV péntek esti műsorában például kapcsoltak egy fiatal férfit, akit úgy konferáltak fel, hogy „23 éves, és már dolgozik, tehát van önálló bevétele”.

A férfi (bizonyos Bóka Bence) az adásban arról beszélt: már ki is számolta, hogy az SZJA-mentesség fedezheti a havi benzinfogyasztását vagy a telefonszámláját.

„Gyakorlatilag szerintem ez egy komolyabb fizetésemelésnek ér fel” – fogalmazott, majd kifejtette:

„Örülök, hogy ilyen kormányunk van, aki támogat minket, fiatalokat, ellenben a baloldallal, akikre mi soha sem számíthattunk, mi fiatalok, de szerintem az idősek sem.”

A tévé egyetlen apróságot felejtett el közölni: az Orbánt dicsőítő férfi nem egy véletlenszerű fiatal a még itthon maradottak közül, hanem

a Fidelitas közép-dunántúli elnöke.

Ez világosan kiderül többek közt a nyilvános Instagram-profiljából – hívta fel a figyelmet a 444.hu.

.
A HírTV műsorvezetője, a hamarosan a Színművészetin tanító Velkovics Vilmos megkérdezte tőle, tervezi-e igénybe venni a többi családpolitikai juttatást. A válasz: természetesen.

„Minden fiatal életében eljön az az időpont, így majd az enyémben is, hogy élni szeretnék a kormány adta lehetőségekkel. Így természetesen a csokot és a babaváró hitelt is szándékozunk majd igénybe venni a párommal, ha ennek eljön az ideje.”

– mondta a fidelitaszos férfi.

Valódi Hírek