A KDNP-s képviselő 50 napot töltött az intenzív osztályon — azt mondja, a vírusnak fele sem vicc

Aradszki András ezért mindenkinek azt javasolja, hogy oltassa be magát.

November 20-án derült ki, hogy koronavírusos lett a KDNP frakcióvezető-helyettese, Aradszki András. Néhány nappal később a párt közleményben erősítette meg, hogy a politikus intenzív kezelés alatt áll, és lélegeztetőgépre került. Aradszkit január első napjaiban vették le a lélegeztetőgépről, de még tart a kórházi rehabilitációja.

A politikus állapotáról rendszeresen tudósító Érdi Hírek most egy interjút is közölt a képviselővel, aki elmondta, összesen 50 napot töltött az intenzív osztályon, és köszönettel tartozik a SOTE Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika dolgozóinak, nélkülük ugyanis nem tudta volna legyőzni ezt „az alattomos és veszélyes vírust”.

„Hálás szívvel köszönöm Erdő Péter bíboros úrnak, Maklári István plébános atyának, Hajdu Ferenc vikárius úrnak, Illéssy Mátyás atyának, Mojzer György plébános únak, a Regina Mundi ciszerci apátság es Teréz anya nővéreinek, Szabó Gyula atyának, Szigeti atyának, Baki Ilona és dr. Literáty Zoltán református, valamint Labossa Péter evangélikus lelkipásztoroknak, a Mária Rádió munkatársainak; a KDNP és FIDESZ frakció tagjainak, a kedves munkatársaknak, minden jóbarátomnak, munkatársamnak, minden kedves ismerősömnek és a jószándékú embereknek, hogy imádkoztak, szorítottak gyógyulásomért.

Isten áldását kérem életükre! Az orvosok most rehabilitációs intézetben fejezik be 50 napos intenzíven eltöltött gyógyításomat” – mondta a politikus

Hozázátette:

„Legyenek nagyon óvatosak, elővigyázatosak, mert ennek a vírusnak a fele se tréfa! Javaslom, hogy mindenki, aki teheti, oltassa be magát. Én pedig igyekszem mielőbb haza!”

(ÉrdiHírek.hu nyomán)

Valódi Hírek