Orbán átverte a vállalkozókat, mégsem kapják meg a beígért bértámogatást

Időközben eltűnt 17 százaléknyi pénz.

Bár korábban hangzatos ígéreteket tett a kormány és a miniszterelnök azzal kapcsolatban, hogy a koronavírus-járvány miatt bajba jutott vállalkozásokat novemberben, decemberben és januárban a bérköltségek kétharmadának elengedésével és átvállalásával támogatják, nem túl meglepő módon kiderült, hogy ez megint csak hazugság volt – hívja fel a figyelmet pénteken Ráczné Földi Judit.

A Magyar Közlönyben közzétett rendelet szerint ugyanis ez a kétharmad valójában csak 50 százalékos bértámogatást jelent.

Ráczné Földi Judit

A DK elnökségi tagja hozzátette: elképesztő, hogy Orbánék milyen rutinosan és következetesen hazudnak mindenki szemébe. Szemrebbenés nélkül verik át a társadalom minden szegmensét, kivéve persze a saját kasztjukat.

Ráczné Földi Judit szerint a kormány hagyja megfulladni a munkáltatókat és munkavállalókat, a hazai kisvállalkozókat és a vállalkozásokból élő családokat.

Mi, európai magyarok tisztességes bértámogatást és segítséget követelünk az érintett vállalkozóknak, mert nélkülük képtelenség lesz újraépíteni az ország gazdaságát – tette hozzá a DK elnökségi tagja.

(dkp.hu)

Valódi Hírek