Dagad a botrány: Selmeczi vagyonbevallásában egyáltalán nem szerepel az a luxus BMW, amivel három helyet elfoglalva parkolt hétfőn

Vajon miből futotta rá?

Mi is beszámoltunk róla, hogy Selmeczi Gabriella hétfőn három parkolóhelyet elfoglalva parkolt le egy német rendszámú

BMW X7-es

terepjáróval a Képviselői Irodaház előtt.

A „nyugdíjvédő” fideszes politikus szabálytalankodásáról Szabó Tímea osztott meg fotósorozatot.

fotó: Szabó Tímea / Facebook

Kiderült azonban, hogy a közlekedési szabályszegésnél súlyosabb lehet Selmeczi Gabriella ügye, ugyanis a fideszes képviselőnek a Parlament honlapján megtalálható, hivatalos vagyonnyilatkozatában egyáltalán nem szerepel az ominózus luxusterepjáró.

Selmeczi Gabriellának hét ingatlan is szerepel a nevén, autóból azonban egyet sem vall be, a rubrikát is üresen hagyta.

Emlékezetes, hogy Selmeczi egy másik fehér BMW-vel már korábban is bekerült a hírekbe. 2018-ban a hvg.hu csípte el az alattyáni országjáró fórumon, ahol le is fotózták az akkor egy BMW X5-össel érkező kormánypárti politikust.

Selmeczi akkor azt kérte, hogy ne jelenjenek meg a fotók a portálon, mert „ez nem autóreklám”. A lap viszont nem tett eleget a kérésének, és több fotót is közzétett a terepjáróról.

Később az alábbi közleményt adta ki a Fidesz-frakció:

„Selmeczi Gabriella egy fehér BMW-vel utazik, amely férje cégének a tulajdona. A jogszabályok lehetővé teszik, hogy céges autót akár magáncélra is használjanak, a képviselő asszony a gépjárművet jogszerűen veszi igénybe.”

Kapcsolódó cikkünk:

Selmeczi Gabriella három helyet elfoglalva parkolt le a luxusterepjárójával (+fotók)

.

(via 24.hu)

Valódi Hírek