Brüsszeli „házibuli” szervezője: Kilenc fideszes politikus volt a rendszeres vendégek között

A vendégek között gyakoriak voltak a magyar és lengyel politikusok.

Interjút adott a lengyel Onet portálnak annak a járványügyi előírásokat megsértő bulinak a házigazdája, amelyen Szájer József fideszes EP-képviselő is részt vett múlt pénteken, két nappal a lemondása előtt.

A 29 éves doktori hallgató nyilatkozatában elmondta, az általa szervezett bulikon rendszeres vendégek voltak a közéleti szereplők és politikusok, akik számos országból érkeztek Brüsszelbe. A férfi állítása szerint a résztvevők között rendszeresen voltak magyarok és lengyelek is – írja a 24.hu.

Mint mondta: az általa szervezett összejöveteleket

kilenc fideszes látogatta, akik közt EP-képviselők és hazai politikusok is vannak.

A házigazda szerint a lengyel politikusok a konzervatív kormánypárt tagjai, PiS-tagok, családos emberek, akik kifejezetten diszkréciót kértek, mert nem szerették volna, ha kiderülne, hogy ilyen partikon vesznek részt.

A közgazdasági diplomával rendelkező férfi korábban a belgiumi De Standaard-nak beszélt arról, hogy általában kéthavonta szokott ennél sokkal nagyobb, akár százfős bulikat rendezni bérelt lakásokban és más helyszíneken. Szájer József viszont most vett részt először az általa szervezett eseményen.

(24.hu nyomán)