Gyurcsány a Szájer-botrányról: „Primitív, hazug fajankók vagytok, nem keresztények!”

Kemény szavakkal osztotta ki a kormánypártot a DK elnöke.

Gyurcsány Ferencnek is megvan a véleménye a Szájer-botrányról, amit Facebook-oldalán osztott meg. Mint az ismeretes, kedden derült ki, hogy Szájer József egy illegális orgián vett részt Brüsszelben, a kijárási korlátozást és a gyülekezési tilalmat is megszegve. Táskájában drogot is találtak a rendőrök.

(Az alaphírt >>ITT<<, az összes cikkünket a témában >ITT<< találod.)

Gyurcsány Ferenc írását változtatás nélkül közöljük:

Na srácok? Ki lesz a következő? Ki mer közületek ma újra b*zizni, és hova fogjátok még felírni, hogy az anya nő, az apa férfi?

Melyikőtök gondolja még mindig azt, hogy belemásztok az emberek magánéletébe Istenre hivatkozva? Melyikőtök mer legközelebb a keresztény értékrendről papolni, miközben titkos luxuspartikon tivornyzáztok? Családbarát Fidesz, mi?

Szájer férfiakkal közös, drogos partija nem különösebben érdekelne önmagában.

De a nevezett ember írta az új, keresztény szellemiségűnek hívott Alaptörvényt.
Ugye értitek?

Mindeközben droggal, homoszexuális kapcsolattal teli, titkolt élete zsarolhatóvá tette. Zsarolhatta a Fidesz, Orbán, bármelyik nemzet titkosszolgálata. És Orbán hagyta, hogy egy zsarolható ember legyen a frontvonalban. Orbán és Szájer a két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat. Ez a legnagyobb skandalum.

Ebben az ügyben minden egy iszonyatosan nagy hazugság. Szájerrel és nélküle is, de vele kínosan önleleplező.
Tudnék persze szaftos jelzőket használni. De minek?
A hazugság, a szemforgató erkölcstelenség, a zsarolhatóság csatornáján húztátok le hazánkat a semmi mocskába.

Kiszolgáltatottá tettétek Magyarországot. A hazánkat.

Nem a volt frakcióvezető csúszott, menekült az ereszcsatornán, hanem egy egész hatalmi elit teszi ezt folyamatosan, próbálva szabadulni a valóságtól: a mocsok sarával kentétek be hazánkat.

Nem keresztények, nem hazafiak vagytok.

Primitív, hazug fajankók, akik azt hiszik nekik mindent szabad. Megszentségtelenítettétek a legszentebbet, a hazát. Közös hazánkat.

Valódi Hírek