Kiderült: Az akciós koronavírusteszt lehet az idei Black Friday sztárja

Ha már ingyen nem jár.

A Magyar Nemzet összeállítása szerint az idei karácsonyi szezonnal a kereskedőknek és a vásárlóknak is új korszak kezdődik, az ajándékok beszerzése nagy részt online zajlik majd.

A koronavírus-járvány miatt várhatóan a bolti vásárlások híveinek jelentős része az interneten szerzi majd be az ajándékokat. Sokan a karácsonyi vásárokon árusítók közül is az interneten kínálják majd termékeiket, míg a nagy áruházláncok a szokásosnál is nagyobb kínálattal és kedvezőbb akciókkal készülnek az ünnepre.

Míg az Extreme Digital a szájmaszkok megnövekedett vásárlásáról, és az otthoni barkácseszközök iránti fokozott keresletről számolt be, addig az eMag úgy gondolja, abból húz hasznot, aminek egyébként alanyi jogon kellene járnia az embereknek: a koronavírus-tesztből. A cég ugyanis bejelentette, hogy az idei adventi időszakra a több százezer leértékelt árucikk között

akciós Covid-teszteket is lehet majd kapni.

Azaz: míg Szlovákia már hetekkel ezelőtt a teljes lakosságot letesztelte és Ferenc pápa is bejelentette, hogy a Vatikán ingyen teszteli a leginkább rászorulókat, addig Magyarországon az online cégek akciós tesztekkel hakniznak.

Mindeközben csak a hétfői napon 6495 embernél mutatták ki a fertőzést, és 93 honfitársunk halt meg.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) egyébként külön figyelmet fordít majd az akciókra a gyakori jogsértő reklámkampányok miatt.

(Magyar Nemzet nyomán)

Valódi Hírek