Kálmán Olga kiakadt Kásler legújabb agyrém döntésén

„Segítsetek megérteni!” – kéri követőit.

Érdekes tételt fedezett fel Kásler Miklós legfrissebb döntései között Kálmán Olga, aki a közösségi oldalán osztotta meg nem túl hízelgő véleményét.

Azt írja:

„SEGÍTSETEK MEGÉRTENI! Tudja valaki, hogy az egészségügyért felelős miniszternek miért olyan fontos, hogy a mai napon 8 MILLIÓ FORINTTAL TÁMOGASSA EDVIN MARTON 2020-AS KÁRPÁT-HAZA TURNÉJÁT?

– Tudja valaki, hogy mikor lesz az idei Kárpát-Haza koncert turné?

– És tudja valaki, hogy amikor a mai napon gyakorlatilag leállították az országot, nincsenek rendezvények, bezártak a színházak, kijárási tilalom van, akkor mégis Edvin Marton hogyan tart koncert turnét?

– Esetleg már megvolt, csak nyomát nem találni?

Odáig értem, hogy Orbán Viktor több hónapos semmittevés után most idegesen ül az irodájában és folyamatosan nyomkodja a pánik-gombot. Így lett a vírus elleni legsürgősebb intézkedések egyike, hogy alaptörvénybe kell írni: az anya nő, az apa férfi.

Hogy meg kell változtatni a választási törvényt, és meg kell könnyíteni a közpénzek ellopását is. Idáig értem, elvégre mit tegyen egy összeomlóban lévő kormány, ha nem azt, hogy a legőrültebb hülyeségekkel próbálja elvonni a figyelmet saját összeomlása tényéről?

De hogy lehet az, hogy még ezen a napon is 8 millió forintot ad az egészségügyért is felelős miniszter a saját keretéből Edvin Martonnak az idei “Kárpát-Haza” nevű turnéjára? Itt azért több kérdés is felmerül:

– Mit segít a miniszterelnök szerint 50%-os eséllyel összeomló magyar egészségügyön, hogy Edvin Marton turnézik?

– Hogyan turnézik idén, a koronavírus-járvány kellős közepén, a hátralévő másfél hónapban Edvin Marton, amikor senki másnak nem lehet?

– Miért ez volt az egészségügyért is felelős miniszter legsürgősebb dolga a mai napon? Az egészségügy összeomlása már “megfelelően elő van készítve”, jöhetnek az egyebek?

Én nem kétlem, hogy ahogy minden zenészt, úgy Edvin Martont is megviselte ez az év. Biztosan így van. De én a helyében ezt most jóérzésből biztosan nem fogadnám el, legfőképpen nem az egészségügyért felelős miniszter keretéből.

De legalábbis felajánlanám azoknak, akik most éjt nappallá téve emberéleteket mentenek a kórházakban. Ha már úgyis az egészségügyért felelős miniszter keretéből származik ez a pénz, akkor őket illetné meg leginkább.

KEDVES EDVIN MARTON, GONDOLD EZT ÁT!

ÉS KEDVES KORMÁNY, HAHÓ, KÉNE KORMÁNYOZNI!”


.

Valódi Hírek