Gyurcsány drámai üzenete: A kormány elbukott, de nekünk ki kell tartanunk (+videó)

Hogy ez a karácsony ne a gyász karácsonya legyen.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke szerda délben élőben jelentkezett be Facebook-oldalán, hogy reagáljon arra a hírre, mely szerint több változtatás is került az Alaptörvénybe.

A pártelnök elmondta: Orbán kedd este azt nyilatkozta, hogy 50% esély van arra, hogy a magyar egészségügy összeomlik. Van valami azonban, ami még a magyar egészségügynél is hamarabb omolhat össze,

ez pedig a magyar kormány.

„A kormányban a hét elején a fejvesztett kapkodás, a káosz és a pánikkormányzás időszaka kezdődött el”, mondta Gyurcsány. Mialatt magyar emberek százai halnak meg, a kormány a választójogi törvénnyel barkácsol.

Mialatt emberek tízezrei veszítik el a munkájukat nap mint nap, a kormány az Alaptörvénybe betonozná a lopást.

Miközben a kórházak lassan nem fogadnak betegeket, a kormány az egyedülálló szülők örökbefogadását korlátozza, és sorolhatnánk. Magyar vállalkozások, emberek, családok és nyugdíjasok mennek tönkre, eközben a kormány Alaptörvényben akarja megmondani, hogy mit is nevezünk igazából családnak.

Ezek a rendelkezések kétségbeesett és reménytelen próbálkozások a kormány alkalmatlanságának palástolására. A DK-elnök szerint

kétség sem fér ahhoz, hogy az Orbán-kormány nem készült fel a járványra, emiatt pedig bajban van az ország.

A kormány alkalmatlanságának következményeit pedig a magyarok fogják elszenvedni, mondja.

Gyurcsány szerint magunkra maradtunk ugyan, de van egy kötelességünk: vigyázni magunkra, egymásra és a hazára.

A kormány ugyanis cserben hagyta a magyar embereket.

A kormány elesett, de az országnak ki kell tartania. Záró mondataiban arra kér mindenkit, hogy tegyünk meg mindent azért, hogy az idei karácsony ne a gyász karácsonya legyen.

A videót itt tudod megnézni:

Valódi Hírek