Te is megveheted őket: Szlávik János és Győrfi Pál alkalmanként 368 ezer forintért haknizik a koronavírussal

Bárhová elmennek előadást tartani, számlatömbbel.

Egy Pest megyei polgármester kereste fel a 444 szerkesztőségét egy ajánlattal, mely az utóbbi hetekben kering valamennyi magyar település polgármestere között.

A levél feladója, a RebekArt Produkciós Kft. – melyet a Barátok közt című sorozat egykori Berényi Andrása, azaz R. Kárpáti Péter és csapata jegyez – a következőkkel kereste meg a városvezetőket:

“Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!

Elnézését kérem, ha levelemmel zavarom, ám egy olyan – járványhelyzet tekintetében rendhagyó – előadásra hívom fel figyelmét, mely XXX lakosságának hiteles tájékoztatásában fontos lehet!

A hírek közötti eligazodásban nagy segítség lehet Dr. Szlávik János, infektológus főorvos, az Operatív Törzs tagjának előadása!“

A polgármester úgy érezte, jó lehetőség, ha egy olyan szaktekintély, mint Szlávik János tájékoztatja a település lakóit a járványhelyzetről és a védekezési lehetőségekről, így megkérte a helyi művelődési házat, szervezze le a 60 perces rendezvényt, melyen nem csupán az est házigazdája, azaz R. Kárpáti Péter, hanem a jelenlevők is kérdezhetnek majd Szláviktól.

Hamar kiderült: nagy ára van annak, ha tudni szeretnénk mindent, „amit a Covid 19 vírusról tudni lehet. A legfrissebb információkkal, kutatási tapasztalatokkal, eredményekkel. A védekezés fontosságáról.”

Egészen pontosan

nettó 290 ezer forint plusz áfába, vagyis 368 ezer 300 forintba kerül.

Ez nyilván nem az infektólógus főorvos tiszteletdíja csupán.

Időközben kiderült az is, hogy Szlávik Jánosnak tele a naptárja, így a település csak később láthatná vendégül a doktor urat, ellenben Győrfi Pál is szívesen tájékoztat a járványról ugyanezért az összegért.

Ha a Covid-19 járvány hazai arca mégsem lenne megfelelő, akkor Papp Lajos szívsebész professzort is választhatja a városvezetés.

A polgármester a lapnak úgy nyilatkozott: „meghökkentette, hogy egy, a vírus elleni védekezést irányító állami alkalmazott ilyen formában csinál pénzt belőle.”

(via 444.hu)

Valódi Hírek