Rákóczi Ferenc, Vadon János és további rádiósok is elkapták a koronavírust

Mostantól home office-ból készülnek a Rádió1 műsorai.

Elkapta a koronavírust a Balázsék c. műsor két műsorvezetője, Rákóczi Ferenc és Vadon János, ahogy a Rádió1 másik munkatársa, Györke Attila is.

Sebestyén Balázs tesztje negatív lett, de elővigyázatosságból ő is karanténba vonul – áll a csatorna által vasárnap kiadott közleményben.

Rákóczi Feri, Vadon Jani és Györke Attila mellett a Rádió 1 több kollégájáról is kiderült, megfertőződtek a COVID19 vírussal.

Hétfőtől így minden műsorvezető az otthonából dolgozik, velük együtt a rádió összes kollégája home office-ban marad.

Sivák Péter programigazgató elmondta: az irodák és a stúdiók fertőtlenítése már megtörtént, a kollégákra pedig teszt vár, a negatív eredményig mindenki otthonról dolgozik majd.

„A legfontosabb a kollégáink biztonsága, és a járványügyi előírások betartása. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megelőzzük a további fertőzéseket, ezért áttértünk az otthoni munkarendre mind a műsorvezetők, mind a háttérben dolgozók esetében. A rádió teljes területe ózonos fertőtlenítésen esett át”

– mondta a programigazgató, hozzátéve: a kollégák tesztelése folyamatos.

Rákóczi és Vadon jelen állás szerint enyhe tüneteket produkálnak, ezért a terv szerint hétfőn adásban lesznek.

Szintén vasárnap derült ki, hogy intenzív osztályon fekszik Kuncze Gábor, aki a feleségével együtt elkapta a vírust. Errből bővebben itt írtunk:

Kuncze Gábor koronavírussal került intenzív osztályra

.

Valódi Hírek